Ik hou van Holland

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Het Ik hou van Holland teamuitje is de perfecte activiteit voor iedere familie, sportclub of groep collega’s die klaar is voor een gezonde wedstrijd. Welk team weet het meeste van ons mooie kikkerlandje? Ga de strijd aan met elkaar en bepaal zo welk team de absolute winnaar is! Bij Baarle Outdoor & Leisure boek je deze, en andere activiteiten, eenvoudig online.

Ga de strijd aan met het Ik hou van Holland teamuitje

Zat je op zaterdagavond steevast aan de buis gekluisterd voor het hilarische spelprogramma ‘Ik hou van Holland’? En zou je het maar wat gaaf vinden om hier deelnemer van te zijn? Dit kan! Bij Baarle Outdoor & Leisure ben je gewoon zelf deelnemer van het ‘Ik hou van Holland’ spel. Team oranje vs. team rood-wit-blauw: welk team weet het meeste van ons mooie kikkerlandje?

Wat houdt dit hilarische spelprogramma in?

We verdelen jullie tijdens het Ik hou van Holland teamuitje over twee gelijke teams. Het is de bedoeling om door middel van verschillende opdrachten zoveel mogelijk punten te verdienen om je tegenstander de genadeklap te geven.

  • Hints: raad een typisch Nederlands woord of gezegde.
  • Petje op/petje af: de algemene Nederlandse kennisvragen.
  • Spijker slaan: in zo min mogelijk slagen de spijkers in het blok slaan.
  • Muziekquiz: met de mooiste muziek vanaf de jaren 70 tot heden.
  • Breinbrekers: welk team mag zich het meest intelligent noemen?

Leuke spelletjes worden afgewisseld met mooie muziekfragmenten waarbij iedereen uit volle borst mee kan zingen. Het Ik hou van Holland teamuitje is geschikt voor jong en oud!

Sluit je activiteit af met een hapje en drankje

Ons Ik hou van Holland teamuitje is prima te combineren met een lunch, buffet of barbecue. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons op +31614029769 of via info@baarle-outdoor.nl. Wij vertellen je graag meer over alle activiteiten en arrangementen!

Prijs

€ 19,50 (15 – 20 personen), min. € 390,00
€ 19,00 (21 tot 40 personen)
€ 18,50 (41 to 50 personen)
€ 18,00 (50+ personen)

Personen

15 – 20 personen

Tijdsduur

2 / 2,5 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?