Bumperball

meerdere activiteiten bekijk de video

NIET MEER TE BOEKEN

Een potje voetballen, maar dan anders…

Ben je voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag op zoek naar een leuke sportieve uitdaging met een extreem hoge funfactor? En houd je wel van een potje voetbal? Dan is bumperball echt iets voor jou. Het doel van bumperball? Om je tegenstanders omver te ‘bumperen’ en zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd (dit geldt zeker ook voor de toeschouwers).

Wat maakt bumperball nou zo leuk?

Het leuke aan bumperball is dat je niet alleen met een bal speelt, maar dat je als speler zelf ook in een grote opblaasbare bal zit met een diameter van ongeveer 1,5 meter. En je hoeft echt geen voetbaltalent te hebben, een stevige portie enthousiasme is meer dan genoeg. Dé perfecte activiteit voor kinderen en volwassenen.

Vanwege de hoge intensiteit van bumperball wordt er, ongeacht het aantal deelnemers, snel door gewisseld. Bumperball is geschikt voor groepen van ongeveer 10 tot 30 personen. Wil je graag een potje bumperball spelen op locatie? Ook dat is bij Baarle Outdoor & Leisure geen enkel probleem. We denken graag met je mee.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

NIET MEER TE BOEKEN

Deze activiteit is momenteel niet meer te boeken.

2 – 10 personen
€ 15,00 p.p. (min. € 150,-) | 30 – 45 min.

11 – 20 personen
€ 14,50 p.p. | 45 – 60 min.

21 – 30 personen
€ 14,00 p.p. | 60 – 75 min.

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.