Walking A

meerdere activiteiten bekijk de video

Speelse samenwerking staat centraal

De activiteit Walking A is leuk wanneer je op zoek bent naar een speelse communicatieoefening waar samenwerking centraal staat. Het is dan ook een activiteit die het goed doet op teambuilding dagen en bedrijfsuitjes. Maar ook op familiedagen en vrijgezellenfeesten wordt vaak gekozen voor Walking A. Zeker met de uitgebreide mogelijkheden qua spelvarianten.

Hoe wordt Walking A gespeeld?

Bij Walking A is het de bedoeling dat één speler uit het team op de dwarsbalk van de A gaat staan. En de andere spelers? Die zorgen ervoor dat de A niet voor- of achterover valt door middel van touwen. Het doel van Walking A? Om van het ene naar het andere punt te wandelen, zonder om te vallen of de grond te raken. Dit kost je namelijk strafpunten. Communiceren is bij deze activiteit dan ook cruciaal.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de spelvarianten van Walking A? Neem dan vrijblijvend contact op met Baarle Outdoor & Leisure. Wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 20 personen
€ 7,50 p.p. | 30 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.