Blind volleybal

meerdere activiteiten bekijk de video

Wie heeft het snelste reactievermogen?

Ben je op zoek naar een nieuwe, sportieve uitdaging? Dan hebben we bij Baarle Outdoor & Leisure de perfecte activiteit: blind volleybal. De naam blind volleybal zegt het eigenlijk zelf al: je kunt de andere kant van het veld niet zien. Dit maakt het lastig inschatten waar de bal terecht komt en wanneer de bal jouw kant op komt. Blind volleybal is hét spel om het snelste reactievermogen. Een uitdagende teamsport, leuk voor vrijgezellenfeesten, familiedagen, bedrijfsuitjes of kinderfeestjes van ongeveer 10 tot 16 personen.

Gebruik je zintuigen

Waar je bij het normale volleybal voornamelijk het zintuig zien gebruikt, is dat bij blind volleybal onmogelijk. Het is dus belangrijk om je andere zintuigen aan te spreken. Je ziet in eerste instantie niets, maar hoort natuurlijk van alles. Aan jou en je team om daar op in te spelen. Goed communiceren, alert zijn en elkaar coachen zijn belangrijke aspecten bij blind volleybal.

Blind volleybal is een leuke, hilarische activiteit om op te nemen in één van onze arrangementen, maar is ook leuk om los te boeken. Neem vrijblijvend contact op voor onze uitgebreide mogelijkheden.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 32 personen
€ 9,50 p.p. | 45 – 60 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.