Blind volleybal

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Wie heeft het snelste reactievermogen?

Ben je op zoek naar een nieuwe, sportieve uitdaging? Dan hebben we bij Baarle Outdoor & Leisure de perfecte activiteit: blind volleybal. De naam blind volleybal zegt het eigenlijk zelf al: je kunt de andere kant van het veld niet zien. Dit maakt het lastig inschatten waar de bal terecht komt en wanneer de bal jouw kant op komt. Blind volleybal is hét spel om het snelste reactievermogen. Een uitdagende teamsport, leuk voor vrijgezellenfeesten, familiedagen, bedrijfsuitjes of kinderfeestjes van ongeveer 10 tot 16 personen.

Gebruik je zintuigen

Waar je bij het normale volleybal voornamelijk het zintuig zien gebruikt, is dat bij blind volleybal onmogelijk. Het is dus belangrijk om je andere zintuigen aan te spreken. Je ziet in eerste instantie niets, maar hoort natuurlijk van alles. Aan jou en je team om daar op in te spelen. Goed communiceren, alert zijn en elkaar coachen zijn belangrijke aspecten bij blind volleybal.

Blind volleybal is een leuke, hilarische activiteit om op te nemen in één van onze arrangementen, maar is ook leuk om los te boeken. Neem vrijblijvend contact op voor onze uitgebreide mogelijkheden.

Prijs

€ 6,25 (0 tot 10 personen), min. € 62,50
€ 5,75 (11 tot 20 personen)
€ 5,25 (21 tot 30 personen)

Personen

10 personen

Tijdsduur

1 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?