Bambox

meerdere activiteiten bekijk de video

Creativiteit, leiderschap & communicatie

BamBox, ook wel bekend als bamboestieken, is een fantastische, creatieve en vooral verslavende activiteit. Het is een echte teambuildingsactiviteit: knutselen op een hoger niveau. Bij de activiteit bamboestieken staan kennismaking, creativiteit, leiderschap, vertrouwen en communicatie centraal. Een ware samenwerkingsactiviteit om bijvoorbeeld de communicatie binnen een groep te verbeteren óf gewoon om te lachen.

Wat is BamBox?

Bij BamBox is het de bedoeling om met behulp van bamboestokken en elastieken een zo hoog mogelijke constructie van driehoeken, vierkanten en sterren te bedenken én te realiseren. Om tot een goed en stevig resultaat te komen, zijn samenwerking, overleg en inzicht noodzakelijk.

Bamboestieken kan met meerdere teams tegelijk gespeeld worden en is ook een leuke activiteit voor kinderen. Benieuwd naar de mogelijkheden van BamBox? Neem dan vrijblijvend contact op met Baarle Outdoor & Leisure. Wij denken graag met je mee.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 20 personen
€ 7,50 p.p. | 30 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.