Fietstochten

meerdere activiteiten bekijk de video

Door het mooie, bosrijke gebied van de Kempen

De Kempen is een landschap om trots op te zijn. Daarom organiseren we bij Baarle Outdoor & Leisure verschillende fietstochten door dit mooie, bosrijke gebied. En met fietstochten bedoelen wij niet zomaar fietstochten, maar vooraf uitgestippelde tochten op een ludieke fiets. Ervaar het zelf en cruise van Nederland naar België, en weer terug, met onze chopper fietsen, kickbikes of tandems.

Chopper, kickbike of tandem

Bij ons kun je ludieke fietsen huren om de mooiste fietstochten mee te maken. Kies je voor de chopper, dan kies je voor een fiets die van oorsprong een motor is geweest. Stijlvolle fietsen met een retro design waar je heerlijk op rond kunt rijden. Zoek je wat meer uitdaging? Dan is de kickbike step vast iets voor jou. Gezellig met een groep op pad? Heb je dan al weleens aan een tandem gedacht. De tandem geeft een nieuwe dimensie aan fietsplezier.

Al de door ons aangeboden fietstochten zijn dagdeel vullend. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag op weg.

Prijs

€ 12,75 / persoon

Personen

10 personen

Tijdsduur

Dagdeel vullend

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.