Moerasbrug

meerdere activiteiten bekijk de video

Wie haalt droog en zonder kleerscheuren de overkant?

Moerasbrug is superleuk voor wanneer je op zoek bent naar een activiteit waarin samenwerking en creativiteit centraal staan. Het doel van moerasbrug? Om droog en zonder kleerscheuren de overkant te raken. Met je team moet je drie eilanden oversteken en in het moeras wemelt het van de gevaarlijke dieren. Wat je van ons krijgt? Twee planken met verschillende lengtes. Hoe? Dat is aan jullie, laat je creatieve geest de vrije loop en steek zo snel mogelijk over.

Verschillende, leuke spelvarianten

De activiteit moerasbrug van Baarle Outdoor & Leisure is te spelen in verschillende, leuke spelvarianten. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om samen met je team aan de overkant te komen zonder verbaal te communiceren? Of wanneer leiderschap centraal staat en jullie allemaal naar één persoon moeten luisteren? Samen komen we tot een spelvariant die het beste past bij jullie of bij de door jullie opgestelde doelen.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit waarin creatief en oplossingsgericht denken centraal staan? Dan bieden wij moerasbrug aan.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 20 personen
€ 7,50 p.p. | 30 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.