Moerasbrug

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Wie haalt droog en zonder kleerscheuren de overkant?

Moerasbrug is superleuk voor wanneer je op zoek bent naar een activiteit waarin samenwerking en creativiteit centraal staan. Het doel van moerasbrug? Om droog en zonder kleerscheuren de overkant te raken. Met je team moet je drie eilanden oversteken en in het moeras wemelt het van de gevaarlijke dieren. Wat je van ons krijgt? Twee planken met verschillende lengtes. Hoe? Dat is aan jullie, laat je creatieve geest de vrije loop en steek zo snel mogelijk over.

Verschillende, leuke spelvarianten

De activiteit moerasbrug van Baarle Outdoor & Leisure is te spelen in verschillende, leuke spelvarianten. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om samen met je team aan de overkant te komen zonder verbaal te communiceren? Of wanneer leiderschap centraal staat en jullie allemaal naar één persoon moeten luisteren? Samen komen we tot een spelvariant die het beste past bij jullie of bij de door jullie opgestelde doelen.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit waarin creatief en oplossingsgericht denken centraal staan? Dan bieden wij moerasbrug aan.

Prijs

€ 5,75 (0 tot 10 personen), min. € 57,50
€ 5,50 (11 tot 20 personen)
€ 5,25 (21 tot 30 personen)
€ 5,00 (31 tot 40 personen)

Personen

10 personen

Tijdsduur

0,5 – 1 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?