Expeditie Baarle

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Ben je een trouwe kijker van het bekende televisieprogramma ‘Expeditie Robinson’, een spannend spelprogramma waar de kandidaten proberen te overleven op een onbewoond eiland en elkaar, door het doen van spectaculaire proeven, wegstemmen? En zou je zelf wel als een ware Robinson uit de bus willen komen? Dat kan met het unieke, spectaculaire en spannende teambuildingsprogramma ‘Expeditie Baarle’ van Baarle Outdoor & Leisure.

Teambuilding, competitie & veel plezier tijdens onze Expeditie Robinson activiteit

De opdrachten van Expeditie Baarle staan in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel plezier. Groepsuitdaging en het beleven van veel mooie momenten staan centraal. Expeditie Baarle is leuk voor families, teamuitjes, bedrijven, scholen en vriendengroepen en bestaat uit activiteiten voor jong en oud. Van zaklopen en touwtrekken tot blind volleybal en knotshockey.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje

Teambuilding binnen een bedrijf is één van de dingen waar nooit genoeg aandacht aan geschonken kan worden. Expeditie Robinson is dan ook de perfecte outdoor activiteit om in te zetten als bedrijfsuitje. Versterk de band tussen collega’s door middel van uitdagende spellen en behendige opdrachten. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld? Kom er achter tijdens een Expeditie Robinson bedrijfsuitje.

Neem contact op voor meer informatie

Expeditie Baarle is een activiteit specifiek gericht op teamopdrachten vanaf 10 personen. Samen met jou stellen we een uniek programma samen bestaande uit 6, 8 of 10 activiteiten, afhankelijk van het tijdsbestek en jouw wensen. Heb je vragen over de activiteiten tijdens Expeditie Robinson of wil je de dag afsluiten met een heerlijk diner? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je eenvoudig via +31614029769 of info@baarle-outdoor.nl. Ook voor het samenstellen van bedrijfsuitjes op maat, zoals Expeditie Robinson, bent u welkom om contact op te nemen.

ACTIVITEIT 1

Zaklopen

Zaklopen, een oud saai spelletje? Niet bij Baarle Outdoor & Leisure. Onze mooie, grote, ruime driepersoonszakken geven dit nostalgische spelletje een modern tintje. Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het echt niet. Overleg en onderlinge afstemming zijn erg belangrijk bij dit spel. Iedere springer heeft zijn eigen compartiment in de grote driepersoonszak, dus u springt nooit op de voeten van een ander.

ACTIVITEIT 2

Walking A

Eén speler uit het team gaat op de dwarsbalk van de A staan. De andere spelers houden ieder een scheerlijn vast om te voorkomen dat de A niet voor- of achterover valt. De bedoeling van dit spel is dat de speler op de A probeert om te wandelen. Valt deze speler of komt een voet op de grond? Dan kost dit strafpunten.

ACTIVITEIT 3

Spinnenweb

Ons spinnenweb is een origineel en uniek competitiespel. Een opvallende blikvanger. Het is de bedoeling dat het hele team door het spinnenweb heengaat. Maar, let op, want elk gat mag slechts door één teamlid gebruikt worden. Een echte uitdaging voor het team, waarbij denken en samenwerken het belangrijkste zijn.

ACTIVITEIT 4

Moerasbrug

Het is de bedoeling om met het complete team veilig en droog aan de overkant van een (denkbeeldig) moeras te komen. In het moeras wemelt het van de gevaarlijke dieren, bittere noodzaak dus om er niet in te vallen. Via een wiebelige brug en enkele eilandjes van vaste grond komt u veilig aan de overkant.

ACTIVITEIT 5

Bambox – Bamboestieken

BamBox is een echte teambuildingsactiviteit. De teamspelers bouwt een piramide of een andere vorm van bamboestokken en elastieken. Om tot een goed en stevig resultaat te komen zijn samenwerking en overleg en inzicht noodzakelijk. Een teambuildingssessie waar kennismaking, creativiteit, leiderschap, vertrouwen en communicatie terugkomen.

ACTIVITEIT 6

Vélocipède estafette

Een uitdagende en unieke estafette op de vélocipède fiets waarbij twee teams tegen elkaar strijden. De vélocipède fiets is een klassieke fiets met een groot voorwiel en klein achterwiel. Het team waarvan de spelers als eerste veilig de finish bereiken, wint de vélocipède estafette.

ACTIVITEIT 7

Blind Volleybal

Iedereen is wel bekend met volleybal: gezellig een balletje van de grond houden binnen het eigen team om vervolgens de bal bij de tegenstander op de grond te zien krijgen. Bij Baarle Outdoor hebben we hier nog een extra handicap aan toegevoegd: het net bestaat uit een groot doek, zodat de tegenstanders het verloop van het spel niet zien. Een perfecte, uitdagende teamsport.

ACTIVITEIT 8

Touwbrug bouwen en oversteken

De taak: een touwbrug bouwen om vervolgens met uw complete team veilig en droog de overkant van het water te halen. Wie is de grootste held, de durfal, uit het team die als eerste de touwbrug wil testen? En houdt de touwbrug het ook als u met meerdere spelers tegelijkertijd naar de overkant gaat? Een spannend tafereel om naar te kijken en om aan deel te nemen.

ACTIVITEIT 9

Knotshockey

Een nog onbekende, maar zeker zo leuke activiteit. Bij knotshockey is het de bedoeling om het balletje, met de nodige hindernissen, in een gootje te krijgen. De in de weg lopende tegenstanders vormen nog een extra hindernis. Het is van belang om als team samen te werken om uw doel te halen. Deze originele teamsport test uw behendigheid en reactievermogen.

ACTIVITEIT 10

Touwtrekken

Touwtrekken, een oude vertrouwde activiteit die altijd leuk blijft. Pure krachtmeting, dat is een ouderwets potje touwtrekken. Als team is het de bedoeling om genoeg kracht te zetten om de tegenstander over de streep te trekken. Als team heeft u dus letterlijk de touwtjes in handen. Vechtlust, kracht en teamspirit staan bij deze activiteit centraal.

Prijs

Expeditie Baarle 3.5 uur / 6 activiteiten
€ 21,50 (10 – 20 personen)
€ 19,50 (21 – 40 personen)
€ 17,50 (41 – 60 personen)
€ 16,50 (60+ personen)

Expeditie Baarle 4.5 uur / 8 activiteiten
€ 27,75 (10 – 20 personen)
€ 24,50 (21 – 40 personen)
€ 21,50 (41 – 60 personen)
€ 19,50 (60+ personen)

Expeditie Baarle 5.5 uur / 10 activiteiten
€ 33,50 (10 – 20 personen)
€ 30,00 (21 – 40 personen)
€ 26,25 (41 – 60 personen)
€ 23,50 (60+ personen)

Groepen 100+ neem contact met ons op en wij maken een speciaal programma op maat met uw wensen.

Personen

10 personen

Tijdsduur

tussen 3.5 tot 5.5 uur

bekijk de video

BEKIJK