Sumo worstelen

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Waan je zelf een ware Yokozuna

Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om een reusachtige, Japanse sumoworstelaar te zijn? Dan zit je bij Baarle Outdoor & Leisure helemaal goed. Tijdens onze activiteit ‘Sumo worstelen’ word je in een groot, schuimrubber pak gehesen waarna je direct rond waggelt als een ware Yokozuna. Deze activiteit is geschikt voor zowel jong als oud en is superleuk als groepsactiviteit tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of kinderfeestje.

Gooi je gewicht in de strijd

Wie is de winnaar van sumo worstelen? Degene die als laatste blijft staan. Het is dus de bedoeling om je tegenstander buiten de ring te worstelen of gewoon naar de grond te werken. Het belangrijkste is om je gewicht op het juiste moment in de strijd te gooien. In wie van jullie schuilt er stiekem een echte Japanse sumo kampioen?

Sumo worstelen is intensief én supergrappig. Een waar spektakel met plezier en hilariteit voor deelnemers en toeschouwers. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het sumo worstelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Prijs

€ 9,50 (0 tot 10 personen), min. € 95,-
€ 9,25 (11 tot 20 personen)
Max 20 deelnemers per uur, grotere groepen combineren met een andere activiteit.

Personen

10 personen

Tijdsduur

1 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?