Sumo worstelen

meerdere activiteiten bekijk de video

Waan je zelf een ware Yokozuna

Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om een reusachtige, Japanse sumoworstelaar te zijn? Dan zit je bij Baarle Outdoor & Leisure helemaal goed. Tijdens onze activiteit ‘Sumo worstelen’ word je in een groot, schuimrubber pak gehesen waarna je direct rond waggelt als een ware Yokozuna. Deze activiteit is geschikt voor zowel jong als oud en is superleuk als groepsactiviteit tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of kinderfeestje.

Gooi je gewicht in de strijd

Wie is de winnaar van sumo worstelen? Degene die als laatste blijft staan. Het is dus de bedoeling om je tegenstander buiten de ring te worstelen of gewoon naar de grond te werken. Het belangrijkste is om je gewicht op het juiste moment in de strijd te gooien. In wie van jullie schuilt er stiekem een echte Japanse sumo kampioen?

Sumo worstelen is intensief én supergrappig. Een waar spektakel met plezier en hilariteit voor deelnemers en toeschouwers. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het sumo worstelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 20 personen
€ 14,50 p.p. | 45 – 60 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.