Archery Tag

meerdere activiteiten bekijk de video

Dé combinatie tussen trefbal en paintball

Archery tag is een uitdagende en spannende activiteit voor elk vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag of zelfs voor een kinderfeestje. Een competitief spel waar iedereen aan mee kan doen. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Actie, strategie en spanning bij Archery Tag: een ware belevenis in het bosrijke gebied van Baarle Outdoor & Leisure.

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Daarom wordt Archery Tag uitsluitend gespeeld met gezichtsbescherming van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de pijlen uitgerust met speciale foam tops, zodat niemand met pijn en/of blauwe plekken het strijdtoneel verlaat.

Schakel je tegenstander als eerste uit

Het speelveld wordt verrijkt met verschillende (opblaasbare) bunkers en vijf doelwitten. Verschuil je achter de bunkers en probeer je tegenstander te slim af te zijn. Je mag jezelf de winnaar van Archery Tag noemen wanneer je met je team óf als eerste al je tegenstanders hebt afgeschoten óf wanneer je alle doelwitten hebt geraakt.

Ervaar het zelf en ga de Archery Tag uitdaging aan!

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 20 personen
€ 14,50 p.p. | 45 – 60 min.

Op locatie naar keuze vanaf € 450,- voor 3 uur, inclusief professionele begeleiding, set voor 20 personen, 8 opblaasbare bunkers. Exclusief transport.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.