Archery Tag

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Dé combinatie tussen trefbal en paintball

Archery tag is een uitdagende en spannende activiteit voor elk vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag of zelfs voor een kinderfeestje. Een competitief spel waar iedereen aan mee kan doen. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Actie, strategie en spanning bij Archery Tag: een ware belevenis in het bosrijke gebied van Baarle Outdoor & Leisure.

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Daarom wordt Archery Tag uitsluitend gespeeld met gezichtsbescherming van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de pijlen uitgerust met speciale foam tops, zodat niemand met pijn en/of blauwe plekken het strijdtoneel verlaat.

Schakel je tegenstander als eerste uit

Het speelveld wordt verrijkt met verschillende (opblaasbare) bunkers en vijf doelwitten. Verschuil je achter de bunkers en probeer je tegenstander te slim af te zijn. Je mag jezelf de winnaar van Archery Tag noemen wanneer je met je team óf als eerste al je tegenstanders hebt afgeschoten óf wanneer je alle doelwitten hebt geraakt.

Ervaar het zelf en ga de Archery Tag uitdaging aan!

Prijs

€ 14,50 (0 tot 10 personen), min. € 145,-
€ 14,00 (11 tot 20 personen)
€ 13,50 (21 tot 30 personen)

Op locatie naar keuze vanaf € 450,- 3 uur, inclusief professionele begeleiding, set voor 20 pers., 8 opblaasbare bunkers. Exclusief transport.

Personen

10 personen

Tijdsduur

1 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?