E-choppers tour

meerdere activiteiten bekijk de video

In alle rust door de natuur cruisen met je vrienden of familie.

We hebben drie schitterende routes voor je in petto. Welke kies jij?

SMOKKELTOUR

🌟 Stap aan boord van onze E-Chopper Smokkel Tour en ontdek een grenssituatie zoals je die nergens anders vindt! 🌟

🛵 Verken het meest bijzondere dorpje ter wereld, waar de Nederlandse en Belgische grenzen kris kras door elkaar lopen. Hoe vaak passeer je eigenlijk de grens? Ontdek de smokkelroutes en landerijen waar al eeuwenlang goederen stiekem de grens over worden gebracht.

🌳 Geniet van de weelderige, bosrijke omgeving terwijl je over kronkelende paden en verborgen weggetjes rijdt. Maak pittoreske cafeetjes en unieke pauze locaties tot je favoriete rustplekken tijdens je avontuurlijke reis.

🕰️ Sta stil bij het verleden en geniet tegelijkertijd van het heden terwijl je langs het Bels Lijntje snelt, een historische spoorlijn die ooit Nederland en België verbond.

🇳🇱🇧🇪 Ontdek de subtiele verschillen tussen Nederland en België terwijl je in een route van 35 kilometer het gevoel ervaart alsof je in een andere wereld belandt.

Klaar om een uniek avontuur te beleven dat je mee terug in de tijd neemt? Boek nu je E-Chopper Smokkel Tour en ontdek een grenssituatie die je nergens anders zult vinden!

ENCLAVE TOUR

🌟 Welkom bij de E-Chopper Enclave Tour! 🌟

Stap aan boord van een uniek avontuur en ontdek de fascinerende grenssituatie in het meest bijzondere dorpje ter wereld, waar de Nederlandse en Belgische grenzen zich kris kras door elkaar weven. Hoe vaak kom je nu echt de grens over? Ontdek de enclaves en als je goed oplet, misschien zelfs enkele exclaves!

🛵 Verken de adembenemende bosrijke omgeving op onze comfortabele E-Choppers en geniet van de rust en schoonheid om je heen. Maak een unieke pauze op een idyllische locatie die je nergens anders vindt.

🚂 Leer meer over de geschiedenis van het Bels Lijntje terwijl je door het landschap cruist, een spoorlijn die ooit Nederland en België verbond en nu een plek vol verhalen en herinneringen is.

🇳🇱🇧🇪 Ontdek de subtiele verschillen tussen Nederland en België terwijl je in slechts twee uur tijd de rijke cultuur, tradities en levensstijl van beide landen ervaart.

Klaar om een grensverleggend avontuur te beleven? Boek nu je E-Chopper Enclave Tour en maak je klaar om de grenzen te verkennen op een manier die je nooit zult vergeten!

COMBI TOUR

🌟 Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met de E-Chopper Combi Tour! 🌟

Speciaal ontworpen voor grotere groepen die in een kortere tijd onze unieke grenssituatie willen ontdekken in het meest bijzondere dorpje ter wereld, waar de Nederlandse en Belgische grens kris kras door elkaar lopen. Hoe vaak ben je de grens al gepasseerd? Ontdek het tijdens deze opwindende tour vol verrassingen en ontdekkingen.

🛵 Stap op onze comfortabele E-Choppers en verken de prachtige bosrijke omgeving terwijl je langs de grenslijnen rijdt. Tijdens de tour leer je niet alleen onze unieke grenssituatie kennen, maar ontdek je ook de verschillen en overeenkomsten tussen België en Nederland.

Maar dat is nog niet alles! Deze tour is te boeken vanaf 15 personen en kan worden gecombineerd met een activiteit naar keuze. Maak je bezoek compleet met een warm Brabants worstenbroodje als ontvangst of kies voor een uitbreiding met een heerlijke lunch en/of BBQ. Zo wordt jouw dagje uit een complete en onvergetelijke ervaring!

🌳 Klaar om samen met je groep te genieten van een grensoverschrijdend avontuur? Boek nu je E-Chopper Combi Tour en maak je klaar voor een dag vol plezier, ontdekkingen en heerlijk eten!

SUMMER TOUR

🌟 Alleen tijdens ons zomerprogramma (10 juli t/m 17 augustus) kun je genieten van onze E-Chopper Summer Tour! 🌟
Beleef de leukste zomer en boek samen met je vrienden of familie deze heerlijke tour.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

Vanaf 2 personen

Smokkel Tour
• Inclusief route op smartphone
• start tussen 09:00 – 18:00 uur
€ 42,50 p.p. | dagdeel

Enclave Tour
• Inclusief route op smartphone
• start om 09:00, 11:00, 17:00 of 19:00 uur
€ 32,50 p.p. | 120 min.

Combi Tour
• Inclusief route op smartphone
• start tussen 09:00 – 18:00 uur
* enkel te boeken in combinatie met andere activiteit(en)
€ 27,50 p.p. | 90 min.
Vanaf 30 personen

Summer Tour
• Inclusief route op smartphone (of vrij rijden)
• start om 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 of 19:00 uur
€ 27,50 p.p. | 120 min.

E-Chopper extra uur
€ 5,- p.p. | 60 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.