Bosgolf

meerdere activiteiten bekijk de video

Sfeer en ontspanning in een bosrijke omgeving

Test je golf-skills met een lekker ontspannen potje bosgolf in de bosrijke omgeving van Baarle-Nassau. Bosgolf is, vinden wij, een leukere variant op het boerengolf door de diverse te nemen hindernissen zoals vijvers, bomen en zandbergen. Uitgerust met een stok met hieraan een klomp bevestigd, sturen we je het bos in. De bedoeling van bosgolf? Om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te slaan.

Wat maakt bosgolf nou zo leuk? De regels zijn anders dan bij ‘gewoon’ golf, de sfeer is vele malen meer ontspannend en uitgelaten én je bevindt jezelf in een mooie, bosrijke omgeving.

Een leuke, laagdrempelige, gezellige activiteit

Bosgolf is een leuke, laagdrempelige en gezellige activiteit voor jong en oud. Een ontspannen bezigheid waarin je samen met je team je doel probeert te halen. Bosgolf is perfect te combineren met andere activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Samen maken we er een geslaagde dag van.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

2 – 40 personen
€ 6,00 p.p. | 45 – 60 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.