Walky’s Wereldreis

meerdere activiteiten bekijk de video

Walky heeft zijn koffer al ingepakt, jullie ook? Ga samen met Walky op wereldreis en ontdek de wereld. Laat je meeslepen in de avonturen die je samen met Walky gaat beleven. In een reis die ongeveer 1,5 uur duurt over ons terrein, ontdek je 5 continenten met hun verschillende culturen. Je gaat onder andere op de foto met de bekendste toeristische trekpleisters en uiteindelijk verzamel je een paspoort vol met landstempels.

Ben jij klaar voor de reis van je leven? Boek dan snel je vlucht en reis met Walky mee.
Dit spel is zeer geschikt als gezins- of familieuitje óf voor op een kinderfeestje. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen prima meedoen en worden meegenomen in het avontuur. Het is een digitaal spel dat zichzelf uitlegt. Bij voldoende deelnemers worden de deelnemers opgesplitst in meerdere groepen met ieder een eigen toestel.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

4 – 36 personen
€ 9,50 p.p. | 60 – 90 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.