Klimparcours

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Nieuw bij Baarle Outdoor & Leisure is het klimparcours. Ons touwparcours bevindt zich als een soort van spinnenweb tussen de bomen in en is 2 tot 2,5 meter hoog. Dit zogenoemde low-rope parcours leg je ongezekerd, maar wel onder professionele begeleiding, af. Het is dé beleving op hoogte voor zowel jong als oud. Voor kinderen staan beleven en spelen centraal en voor volwassenen teambuilding, balans en concentratie. Wanneer komen jullie langs?

Maak je eigen route

Het klimparcours bestaat uit 12 verschillende hindernissen en heeft 2 tokkelbanen van 50 meter. De moeilijkheidsgraad zit hem in de hindernissen. Je kiest dus zelf of je een hindernis wel of niet neemt: maak je eigen route. Niks moet en alles mag. Ervaar het zelf en bedwing onze speelse hindernisbaan. Hoog is het niet, maar leuk en spannend is het zeker.

Combineer het klimparcours met een andere activiteit

Ons klimparcours is een leuke activiteit voor kinderfeestjes en scholen, maar ook voor bedrijfsuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten. Het klimparcours is als losse activiteit te boeken en kan gecombineerd worden met andere activiteiten en arrangementen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij vertellen je graag meer over onze andere buitenactiviteiten en arrangementen.

Prijs

€ 10,00 (0 tot 10 personen), min. € 100,00
€ 9,50 (11 tot 20 personen)
€ 8,50 (21 tot 30 personen)

Personen

10 personen

Tijdsduur

1,5 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?