Klimparcours

meerdere activiteiten bekijk de video

Nieuw bij Baarle Outdoor & Leisure is het klimparcours. Ons touwparcours bevindt zich als een soort van spinnenweb tussen de bomen in en is 2 tot 2,5 meter hoog. Dit zogenoemde low-rope parcours leg je ongezekerd, maar wel onder professionele begeleiding, af. Het is dé beleving op hoogte voor zowel jong als oud. Voor kinderen staan beleven en spelen centraal en voor volwassenen teambuilding, balans en concentratie. Wanneer komen jullie langs?

Maak je eigen route

Het klimparcours bestaat uit 12 verschillende hindernissen en heeft 2 tokkelbanen van 50 meter. De moeilijkheidsgraad zit hem in de hindernissen. Je kiest dus zelf of je een hindernis wel of niet neemt: maak je eigen route. Niks moet en alles mag. Ervaar het zelf en bedwing onze speelse hindernisbaan. Hoog is het niet, maar leuk en spannend is het zeker.

Combineer het klimparcours met een andere activiteit

Ons klimparcours is een leuke activiteit voor kinderfeestjes en scholen, maar ook voor bedrijfsuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten. Het klimparcours is als losse activiteit te boeken en kan gecombineerd worden met andere activiteiten en arrangementen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij vertellen je graag meer over onze andere buitenactiviteiten en arrangementen.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 20 personen
€ 7,50 p.p. | 30 – 60 min.

Zelfstandig klimmen
€ 5,00 p.p. | excl. begeleiding & tokkelbanen

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.