Kruisboogschieten

meerdere activiteiten bekijk de video

Precisie, rust & uiterste concentratie

Vroeger werd de kruisboog al gebruikt door de Romeinen en de Chinezen. Vooral Wilhelm Tell is er beroemd mee geworden. En nu is het jouw beurt: kruip in de huid van Wilhelm Tell. Ben je op zoek naar een (ont)spannende activiteit om heerlijk actief bezig te zijn met vrienden, familie en/of collega’s? Dan is kruisboogschieten echt wat voor jou. Word één met je kruisboog en schiet in de roos.

Richten en schieten

Ga onder begeleiding van een ervaren instructeur van Baarle Outdoor & Leisure de uitdaging aan. Na een duidelijke instructie ga je aan de slag. Precisie, rust en uiterste concentratie staan centraal bij de activiteit kruisboogschieten. De winnaar? Degene die de meeste pijlen op de schietschijven geschoten heeft. En hoe dichter je bij de roos komt, hoe meer punten je verdient.

Kruisboogschieten is leuk om op te nemen als activiteit in één van onze arrangementen, maar is ook los te boeken. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 18 personen
€ 12,50 p.p. | 30 – 75 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.