Ben je op zoek naar leuke buitenactiviteiten voor kinderen? Bij Baarle Outdoor & Leisure hebben wij verschillende activiteiten beschikbaar die geschikt zijn voor jong en oud. Zo kun je bij ons in Baarle een uitdagend bomenparcours beklimmen of een touwbrug bouwen en oversteken. Wil je een all-in survival kinderfeestje geven? Ook dit behoort tot onze mogelijkheden. Lees snel verder!

Boek de leukste buitenactiviteiten voor kinderen

Kinderen houden ervan om actief bezig te zijn, het liefst ook nog in de buitenlucht. Daarom bieden wij verschillende opties voor sportieve buitenactiviteiten voor kinderen in de omgeving van Baarle. Onze activiteiten zijn los te boeken of in combinatie met een arrangement. Denk hierbij aan eten en drinken zoals een afsluitend frietjesdiner. Voor een all-in kinderfeestje ben je bij ons bovendien aan het juiste adres. Hierbij kies je uit drie of vier activiteiten, zoals archery tag of levend tafelvoetbal. Na de activiteiten staan de frietjes met snack naar keuze en ranja voor de stoere deelnemers klaar!

Neem contact op voor meer informatie

We geven je graag meer informatie over al onze buitenactiviteiten voor jonge en oudere kinderen. Neem bij vragen over de activiteiten of mogelijkheden gerust vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons op +31614029769 of via info@baarle-outdoor.nl. Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke dag voor de kinderen te organiseren!

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.