Knotshockey

meerdere activiteiten bekijk de video

Een hilarische activiteit met een hoge funfactor

Knotshockey is een leuke, gemakkelijke én veilige variant op het normale hockey. Knotshockey is geschikt voor jong en oud en is leuk om te spelen met je vrienden, familie, collega’s of op een kinderfeestje. Het is een hilarische activiteit met een hoge funfactor. Onvoorspelbare reacties van de bal, de knots en medespelers staan garant voor geweldige lachbuien.

Hoe speel je knotshockey?

Bij knotshockey hebben alle spelers een kunststof stok met daaraan een schuimrubberen knots. Het spel wordt gespeeld met een zachte foambal op een speelveld van 40 x 30 meter in twee teams van ongeveer 8 spelers per team. De bedoeling van knotshockey? Om de bal, met de nodige hindernissen, in het gootje te krijgen. Scoren dus! Samenwerking is het geheim tot de overwinning. Ben je bereid om de strijd aan te gaan? Om te laten zien dat je de allerbeste bent? Dan ben je bij Baarle Outdoor & Leisure op de juiste plek.

Knotshockey is een leuke activiteit om op te nemen in één van onze arrangementen of om als losse activiteit te boeken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 20 personen
€ 9,50 p.p. | 30 – 45 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.