Knotshockey

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Een hilarische activiteit met een hoge funfactor

Knotshockey is een leuke, gemakkelijke én veilige variant op het normale hockey. Knotshockey is geschikt voor jong en oud en is leuk om te spelen met je vrienden, familie, collega’s of op een kinderfeestje. Het is een hilarische activiteit met een hoge funfactor. Onvoorspelbare reacties van de bal, de knots en medespelers staan garant voor geweldige lachbuien.

Hoe speel je knotshockey?

Bij knotshockey hebben alle spelers een kunststof stok met daaraan een schuimrubberen knots. Het spel wordt gespeeld met een zachte foambal op een speelveld van 40 x 30 meter in twee teams van ongeveer 8 spelers per team. De bedoeling van knotshockey? Om de bal, met de nodige hindernissen, in het gootje te krijgen. Scoren dus! Samenwerking is het geheim tot de overwinning. Ben je bereid om de strijd aan te gaan? Om te laten zien dat je de allerbeste bent? Dan ben je bij Baarle Outdoor & Leisure op de juiste plek.

Knotshockey is een leuke activiteit om op te nemen in één van onze arrangementen of om als losse activiteit te boeken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijs

€ 6,25 (0 tot 10 personen), min. € 62,50
€ 5,75 (11 tot 20 personen)
€ 5,25 (21 tot 30 personen)
€ 4,75 (31 tot 40 personen)

Personen

10 personen

Tijdsduur

1 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?