Levend tafelvoetbal

meerdere activiteiten bekijk de video

Ontdek de Van Persie in jezelf

Speel(de) je regelmatig een potje tafelvoetbal met vrienden en/of familie? Hoe leuk is het dan om een keer levend tafelvoetbal te spelen? Ben je een sterke verdediger of komen je voetbalkwaliteiten beter tot hun recht in de spits? Neem jouw plaats in aan de stang en ervaar hoe het voelt om een tafelvoetbalpoppetje te zijn. Een hilarische activiteit voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, scholen of familiedagen.

Hoe speel je levend tafelvoetbal?

Bij levend tafelvoetbal worden jullie in twee teams verdeeld. De spelers worden verbonden met de buizen in het speelveld (van ca. 6 x 10 meter), waardoor ze een beperkte bewegingsvrijheid hebben. De enige manier om deel te nemen aan het spel, is door gezamenlijk naar links of rechts te bewegen. Het komt bij levend tafelvoetbal dus neer op een zeer goede samenwerking, goed luisteren, goed communiceren en bovenal coördineren.

Ook geschikt voor grotere groepen

Levend tafelvoetbal is ook zeer geschikt voor grotere groepen, omdat er dan in toernooivorm gespeeld kan worden. Of als dé finale van een complete, door Baarle Outdoor & Leisure georganiseerde, dag. Kies voor ons levend tafelvoetbalspel, kies voor diverse komische situaties voor zowel de spelers als het publiek. En ontdek de ware Van Persie in jezelf!

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 32 personen
€ 9,50 p.p. | 45 – 60 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.