Solex rijden solex huren

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Solex rijden op locatie in Noord-Brabant is één van de populairste outdoor activiteiten van Baarle Outdoor & Leisure. Waarom? Omdat je lekker nostalgisch kunt genieten van de prachtige omgeving en de frisse lucht, al snorrend op een zwarte snorfiets. Solex rijden is de perfecte manier om een bijzondere invulling te geven aan bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Solex rijden op locatie met ons solexprogramma

Het solexprogramma dat wij hebben samengesteld duurt drie uur. We starten met een uitleg over de solex en het rijden van een klein proefrondje. Daarna ga je genieten van een schitterende toertocht door de groene, bosrijke Kempen in het grensgebied van Nederland en België. Halverwege maken we een stop bij een gezellig terrasje voor een lekker drankje. Er staat altijd een service wagen stand-by, zodat bij pech onderweg je altijd weer snel de toertocht kan vervolgen met een goed rijdende solex. Solex rijden op locatie in Noord-Brabant is het perfecte uitje voor iedereen!

Een solex huren in combinatie met een arrangement

Wij bieden de solex toertocht al aan vanaf twee personen. Wil je graag vertrekken vanaf een andere locatie? Informeer naar onze mogelijkheden voor het huren van een solex op locatie in Noord-Brabant. Wij denken graag met je mee! Je bereikt ons op info@baarle-outdoor.nl of via +31614029769. We vertellen je bovendien graag meer over de mogelijkheid van een arrangement. Sluit je solex toertocht bijvoorbeeld af met een heerlijk diner of een aansluitende activiteit!

Prijs

€ 31,50 / persoon, min. € 61,90

Personen

2 – 40 personen (Groepen van 41 of meer, neem contact op)

Tijdsduur

3 uur (in totaal, inclusief instructie & pauze)

bekijk de video

BEKIJK