Cornhole

meerdere activiteiten bekijk de video

NIEUW!

Dé rage uit Amerika.

Cornhole is in Amerika al super populair en nu ook te spelen bij Baarle outdoor & Leisure, ook wel bekend als “Bean bag game” of “Bags”, is een spel waarbij spelers hun best doen om zakjes met maiskorrels in een gat te gooien. Het spel vereist een minimum aan fysieke activiteit en is daarom geschikt voor spelers van alle leeftijden en fitnessniveaus.

HET SPEL

Cornhole is een spel wat je speelt met 2 of 4 spelers per cornhole board en je gooit om de beurt mais zakjes die je bij voorkeur in de cornhole gooit of op het board. Eén zakje op het board noem je een Woody en betekent 1 punt en als je een zakje in de cornhole gooit verdien je 3 punten. Wie het eerst bij de 21 punten is wint! Maar gooi je meer dan 21 punten, dan zak je terug naar 15 punten
Natuurlijk is het doel van Cornhole om samen plezier te maken onder het genot van een hapje en een drankje.
Geschikt voor familiedagen / bedrijfsuitjes en schooluitjes, combineer cornhole met jeu de boules en/of bosgolf om de dag compleet te maken.

Ook bij slechtweer kunnen we deze activiteit verzorgen!

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

2 – 40 personen
€ 6,00 p.p. | 60 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.