Handboogschieten

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Ben jij een echte Robin Hood?

Voel jij je een echte Robin Hood? Dan bieden we je bij Baarle Outdoor & Leisure dé kans om het zelf te ervaren. Bewijs ten overstaan van vrienden, familie en/of collega’s hoe goed je bent met pijl en handboog op onze schietbaan van 11 meter breed en 8 meter lang. Onze recreatieve handbogen zijn toegankelijk voor een breed publiek. Hoe doelgericht ben jij?

Ga de uitdaging aan

Handboogschieten vereist opperste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. De activiteit start met een duidelijke instructie over het handboogschieten door een ervaren instructeur. Hij leert je de fijne kneepjes van het boogschieten. Onder begeleiding van dezelfde instructeur ga je vervolgens schieten op verschillende schietschijven. Hoe dichter je bij de roos komt, hoe meer punten je krijgt voor zowel je team als voor jezelf als individu. Ga jij de uitdaging aan?

Handboogschieten is een leuke activiteit om te combineren met andere activiteiten of als losse activiteit. Sluit dit toffe spel af met een hapje en/of drankje in onze saloon.

Prijs

€ 8,75 (0 tot 10 personen), min. € 87,50
€ 7,75 (11 tot 20 personen)
Max 20 deelnemers per uur, grotere groepen combineren met een andere activiteit.

Personen

10 personen

Tijdsduur

1 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?