Handboogschieten

meerdere activiteiten bekijk de video

Ben jij een echte Robin Hood?

Voel jij je een echte Robin Hood? Dan bieden we je bij Baarle Outdoor & Leisure dé kans om het zelf te ervaren. Bewijs ten overstaan van vrienden, familie en/of collega’s hoe goed je bent met pijl en handboog op onze schietbaan van 11 meter breed en 8 meter lang. Onze recreatieve handbogen zijn toegankelijk voor een breed publiek. Hoe doelgericht ben jij?

Ga de uitdaging aan

Handboogschieten vereist opperste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. De activiteit start met een duidelijke instructie over het handboogschieten door een ervaren instructeur. Hij leert je de fijne kneepjes van het boogschieten. Onder begeleiding van dezelfde instructeur ga je vervolgens schieten op verschillende schietschijven. Hoe dichter je bij de roos komt, hoe meer punten je krijgt voor zowel je team als voor jezelf als individu. Ga jij de uitdaging aan?

Handboogschieten is een leuke activiteit om te combineren met andere activiteiten of als losse activiteit. Sluit dit toffe spel af met een hapje en/of drankje in onze saloon.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 30 personen
€ 12,50 p.p. | 30 – 75 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.