Ben je op zoek naar leuke activiteiten op een locatie naar keus in Brabant? Bij Baarle Outdoor & Leisure helpen we je hier graag mee! In ons brede aanbod aan activiteiten vind je altijd wel een activiteit die aansluit op je wensen. Bumperball of archery tag doen op locatie? Geen probleem! Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij regelen het.

Met onze activiteiten op locatie zit je altijd goed

Wanneer je op zoek bent naar leuke activiteiten om te doen op een locatie in Brabant ben je bij ons aan het juiste adres. Je kiest bij ons namelijk uit een groot aanbod aan (buiten)activiteiten. Van blind volleybal tot kruisboogschieten: voor iedere doelgroep hebben wij een passende activiteit. Ben je op zoek naar een leuke invulling van je bedrijfsuitje? Er zijn diverse activiteiten beschikbaar die perfect zijn voor teambuilding. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Expeditie Baarle? Tijdens deze activiteit gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Met het organiseren van survival kinderfeestjes op maat hebben wij tevens veel ervaring. Deze feestjes zijn speciaal voor stoere jongens en meiden!

Wij stellen graag een uniek arrangement voor je samen

Of je nu een dag wilt organiseren voor je voetbalclub, collega’s of vrijgezellenfeest: wij helpen je hier graag bij. Verschillende leuke activiteiten van ons zijn daarom ook beschikbaar op een locatie in Brabant of in combinatie met een hapje en een drankje. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via info@baarle-outdoor.nl of op +31614029769.

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.