Vergaderingen

UNIEKE VERGADERLOCATIE

GEEF JE TEAMVERGADERING EEN EXTRA BOOST

In het unieke dorp gelegen op de grens tussen Nederland & België ligt het evenemententerrein van Baarle outdoor & leisure en verleent zich naast de verschillende activiteiten, ook prima als vergaderlocatie. Kies voor onze saloon en laat je verrassen met de mogelijkheden die Baarle outdoor & leisure te bieden heeft.

ACTIVITEITEN

Als er behoefte is om tussen de vergaderingen door even het hoofd leeg te maken, kun je de vergaderlocatie ook combineren met verschillende activiteiten. Deze combinatie maakt Baarle outdoor & leisure uniek! Werk aan de teambuilding met ons Expeditie Baarle programma, maak een ontspannen solex tour en geniet van de bosrijke omgeving.

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

 

VOORBEELD VERGADERING PROGRAMMA

Tijd Activiteit
8:00 uur Ontvangst koffie/thee met gebak
8:30 uur Vergadering/koffie en thee worden regelmatig aangevuld
12:00 uur Gezamenlijke lunch
13:00 uur Solextour
16:00 uur (Na)borrelen/bittergarnituur

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Teambuilding staat centraal

Zodra je ons terrein betreedt, komt het echte outdoor gevoel in je naar boven. Dit gevoel komt terug in de verschillende vergaderruimtes op ons terrein. Er zijn diverse locaties om te vergaderen. Onze Saloon geeft je het gevoel van een knus chalet. In de zaal zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk die worden aangekleed met een flip-over of beamer.

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?