Familie

Familie-uitjes voor jong en oud

Samen leuke herinneringen maken

Ben jij aan de beurt voor het organiseren van de familiedag? En ben je op zoek naar iets unieks, iets sportiefs, iets gezelligs en iets wat ook lekker ontspannend is? De bosrijke omgeving van Baarle Outdoor & Leisure is dé perfecte locatie voor jouw familie-uitje. Samen zorgen we voor een familiedag waar nog lang over nagepraat wordt, een leuke herinnering voor jong en oud.

Meer dan 25 activiteiten

Wij hebben meer dan 25 leuke activiteiten. Activiteiten waarin gezelligheid, inspanning, ontspanning en samenwerken centraal staan. Van bumperball en levend tafelvoetbal tot archery tag en handboogschieten. Alle activiteiten worden begeleid door onze professionele instructeurs. Instructeurs waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Maak zelf een leuke mix van activiteiten of laat je informeren. Wij helpen je graag bij het plannen van je familiedag.

Inclusief eten en drinken

Ook voor een uitgebreide keuze in eet- en drinkmogelijkheden ben je bij ons aan het juiste adres. Wat is er leuker dan een gezellige familiedag af te sluiten met iets lekkers? Want na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Van koffie met gebak tot een compleet verzorgde barbecue. Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. Bij Baarle Outdoor & Leisure wordt jouw familiedag compleet verzorgd.