Familie

COMPLEET VERZORGD

Een heerlijk dagje uit voor jong & oud!

We hebben voor jou volop activiteiten voor een dagje uit met de familie. Gezellig met elkaar bezig zijn in een mix van actieve en recreatieve activiteiten. We bekijken eerst de doelstelling van de familiedag.

Aan de hand van deze informatie stellen we een programma samen waar iedereen zich in kan vinden. Supporteren tijdens de activiteiten is natuurlijk ook mogelijk!

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

SLECHT WEER?

Wij hebben ook leuke binnenactiviteiten voor slecht weer.
Ik hou van Holland
Alles mag bij…, saloon Quiz
Escape room “Het Douane Kantoor”

VERVOER

Ook is het mogelijk dat wij het vervoer tussen jouw gekozen punt en Baarle Outdoor regelen (heen en terug). Bij een groep tot 42 personen kunnen wij de Amerikaanse schoolbus inzetten.

 

VOORBEELD DAGPROGRAMMA

Tijd Activiteit
9:30 uur Ontvangst koffie/thee met gebak
10:30 uur Deelnemers kunnen zich omkleden
11:00 uur Activiteit 1
12:00 uur Activiteit 2
13:00 uur Gezamenlijke lunch
14:00 uur Activiteit 3
15:00 uur Korte break / Consumptie
15:30 uur Activiteit 4
16:30 uur Korte break / consumptie met bittergarnituur
17:00 uur Gezamenlijke afsluitende activiteit
18:30 uur Barbecue / Diner
20:00 uur Na borrelen

Verzorging van de sportdagen is voor ieder beschikbaar budget mogelijk.

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Meer dan 25 activiteiten

Wij hebben meer dan 25 leuke activiteiten. Activiteiten waarin gezelligheid, inspanning, ontspanning en samenwerken centraal staan. Van bumperball en levend tafelvoetbal tot archery tag en handboogschieten. Alle activiteiten worden begeleid door onze professionele instructeurs. Instructeurs waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Maak zelf een leuke mix van activiteiten of laat je informeren. Wij helpen je graag bij het plannen van je familiedag.

Inclusief eten en drinken

Ook voor een uitgebreide keuze in eet- en drinkmogelijkheden ben je bij ons aan het juiste adres. Wat is er leuker dan een gezellige familiedag af te sluiten met iets lekkers? Want na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Van koffie met gebak tot een compleet verzorgde barbecue. Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. Bij Baarle Outdoor & Leisure wordt jouw familiedag compleet verzorgd.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de saloon om de mogelijkheden te bespreken.

BEKIJK