De leukste buitenactiviteiten in Brabant vind je natuurlijk bij Baarle Outdoor & Leisure! Wij hebben het grootste aanbod aan uiteenlopende activiteiten voor je klaarstaan. Ben je klaar voor een potje bumperball of levend tafelvoetbal? Of houd je meer van een nostalgisch ritje solex rijden? Onze buitenactiviteiten in Baarle zijn naar wens samen te stellen tot een uniek arrangement. Laat ons weten waar we jou mee mogen helpen!

Ga aan de slag met onze buitenactiviteiten in Brabant

Wanneer je op zoek bent naar een leuke activiteit in Baarle als bedrijfsuitje of teambuilding, ben je bij ons aan het juiste adres. Geniet van de buitenlucht tijdens één of meerdere van onze buitenactiviteiten in Brabant. Wij stellen graag een persoonlijk arrangement voor je samen op basis van jouw wensen en eisen. Staat de dag in het teken van teambuilding? Dan zijn onze moerasbrug en de BamBox hiervoor uitermate geschikt! Voor de sportieve dag kun je kiezen voor bumperball of genieten van ons uitgebreide klimparcours. Zoek je een all-in outdoor kinderfeestje? Zelfs dit is bij ons mogelijk! Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud.

Wij organiseren een dag op maat

Weet je nog niet met welke buitenactiviteiten in Brabant jij de dag wilt vullen? Laat je dan adviseren door onze medewerkers. Wij organiseren met plezier een dag op maat voor je. Wil je de dag starten met een lunch of eindigen met een heerlijk diner? Laat het ons weten en wij regelen het voor je! Voor meer informatie bel je naar +31614029769 of mail je naar info@baarle-outdoor.nl.

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.