School

Sportieve schooluitjes

Verruil de gymzaal voor de buitenlucht

Of je nou op zoek bent naar sportieve schooluitjes voor leerlingen van de middelbaar / voortgezet of beroepsopleiding: bij Baarle Outdoor & Leisure ben je aan het juiste adres. Verruil de gymzaal voor de buitenlucht en laat onze professionele, enthousiaste instructeurs jullie leerlingen meenemen op een actief avontuur in een bosrijke omgeving.

Meer dan 25 activiteiten

Bij ons heb je de keuze uit meer dan 25 activiteiten. Activiteiten waar sportiviteit, teambuilding, samenwerking en samen “plezier in de buitenlucht” centraal staan. Van het grappige bumperball tot het knotsgekke knotshockey en van het spannende klimparcours tot het oogverblindende blind volleybal.

De leukste programma’s op maat

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot zelfs 200 leerlingen en maken de leukste programma’s op maat. Inclusief complete draaiboeken om jullie schooluitje soepel te laten verlopen. Ook is het mogelijk om de dag compleet te laten verzorgen met onze eet- en drinkarrangementen en regelen we, indien gewenst, het vervoer. Het openbaar vervoer stopt ook recht voor de deur.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de saloon om de mogelijkheden te bespreken.