School

COMPLEET VERZORGD

Sportieve schooluitjes

Wij verzorgen sportdagen, klassenuitjes en introductiekampen voor 10 tot 250 leerlingen, vanaf € 15,- per leerling. Dankzij ons grote assortiment in outdoor activiteiten, kunnen we leerlingen van 8 jaar tot en met de oudere leerling, een volledige dag in de buitenlucht bezorgen.

Wij maken vooraf draaischema’s, die we met de desbetreffende docent doornemen. Op de dag zelf hoeven jullie je niet meer druk te maken. Wij nemen organisatorisch alles over.

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

VERVOER

Ook is het mogelijk dat wij het vervoer tussen jouw gekozen punt en Baarle Outdoor regelen (heen en terug). Bij een groep tot 42 personen kunnen wij de Amerikaanse schoolbus inzetten.

 

VOORBEELD SPORTDAG

Tijd Activiteit
9:00 uur Ontvangst leerlingen
9:15 uur Gezamenlijke dag briefing / dagverdeling
9:30 uur Aanvang ochtendprogramma
12:00 uur Gezamenlijke lunch
12:30 uur Aanvang middagprogramma
15:00 uur Gezamenlijke dagafsluiting / prijsuitreiking

Verzorging van de sportdagen is voor ieder beschikbaar budget mogelijk.

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Meer dan 25 activiteiten

Bij ons heb je de keuze uit meer dan 25 activiteiten. Activiteiten waar sportiviteit, teambuilding, samenwerking en samen “plezier in de buitenlucht” centraal staan. Van het grappige bumperball tot het knotsgekke knotshockey en van het spannende klimparcours tot het oogverblindende blind volleybal.

wat zijn de leeftijden van de kinderen?

Het is voor ons belangrijk om te weten, wat nu precies de leeftijden zijn van de leerlingen en wat hun motorische en cognitieve niveau is. Op deze manier kunnen wij de dag zo samenstellen, dat iedereen kan deelnemen.

De leukste programma’s op maat

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot zelfs 250 leerlingen en maken de leukste programma’s op maat. Inclusief complete draaiboeken om jullie schooluitje soepel te laten verlopen. Ook is het mogelijk om de dag compleet te laten verzorgen met onze eet- en drinkarrangementen en regelen we, indien gewenst, het vervoer. Het openbaar vervoer stopt ook recht voor de deur.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de saloon om de mogelijkheden te bespreken.

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?