Bedrijf

Leuke en actieve bedrijfsuitjes

Eén telefoontje en alles wordt voor je geregeld

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje/teamuitje weer voor de deur? En ben je op zoek naar een sportief en actief bedrijfsuitje in de buitenlucht? Bij Baarle Outdoor & Leisure denken we graag met je mee. Bij ons ben je gegarandeerd van een leuk en sportief dagje in de natuur. Eén telefoontje en alles wordt van A tot Z voor je geregeld: van het vervoer en de activiteiten tot lekker eten en drinken.

Teambuilding staat centraal

De meeste bedrijfsuitjes en teamuitjes zijn bedoeld om de teamspirit hoog te houden, om de communicatie te verbeteren en de samenwerking te bevorderen. Bij al onze activiteiten voor bedrijfsuitjes staat teambuilding altijd centraal. Daarnaast zijn onze activiteiten leuk en sportief. Gegarandeerd een dag vol plezier.

Of je nou kiest voor handboogschieten, blind volleybal, archery tag of de escape room: alle activiteiten zijn geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud.

Een smakelijke afsluiter

En wat is er beter dan een smakelijke afsluiter van uw bedrijfsuitje in Brabant? Even bijkomen van de inspanning, ervaringen delen met je collega’s. Kies voor een compleet verzorgde barbecue in het avondzonnetje of schuif gezamenlijk aan voor ambachtelijke gerechten bij een restaurant in de omgeving. Wat jullie wensen ook zijn: alles is mogelijk.