Puzzelproeverij

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Puzzelen – Genieten – Proeven

Geniet van een gezellige weekendmiddag of -avond met je vrienden of familie met dit nieuwe concept. De ideale combinatie van een gezellige activiteit en borrelen! In drie rondes waarin eerst een raadsel of puzzel moet worden opgelost en daarna iets heerlijks op tafel wordt geserveerd, beleef je gezamenlijk een toffe middag of avond.

Gebasseerd op de Corona-avonden waarin je enkel met je beste vrienden mocht afspreken, is deze activiteit ontstaan en is nu al een groot succes. Net als escape rooms, waar je in groepsverband puzzels op moet lossen, zorgt ook deze activiteit voor verbondenheid omdat teamwork belangrijk is. Mede daarom is deze activiteit zeer geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven.

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Je krijgt tijdens je arrangement net zoveel puzzels als gangen. Je hebt alleen een smartphone nodig om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook de hints ontvangen en wordt de tijd digitaal bijgehouden. De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt.

Inbegrepen
• Gezellige borrelmiddag of -avond
• 3 puzzels / raadsels
• 3 culinaire rondes: soepje, XL-Nacho’s uit de oven en een schaal XL-borrelmaatjes
• Digitaal klassement wordt bijgehouden

Extra te boeken
Mocht je na deze puzzelproeverij nog meer raadsels willen spelen met je gezelschap, dan kan dat natuurlijk. Losse puzzels / raadsels zijn te boeken (kan ook ter plekke) voor € 5,- per puzzel. Natuurlijk kun je dit zelf aanvullen met wat lekkers, of neem contact met ons op voor een uitgebreider arrangement.

Prijs

€ 20,- p.p.

Personen

4 – 40 personen

Tijdsduur

2 – 3 uur
Zaterdag en zondag
12:00 – 20:00 uur

bekijk de video

BEKIJK
Begin met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?