Borrel-escape

meerdere activiteiten bekijk de video

Puzzelen – Genieten – Proeven

Geniet van een gezellige middag of -avond met je vrienden of familie met dit nieuwe concept. De ideale combinatie van een gezellige activiteit en borrelen! In drie rondes waarin eerst een raadsel of puzzel moet worden opgelost en daarna iets heerlijks op tafel wordt geserveerd, beleef je gezamenlijk een toffe middag of avond.

Gebaseerd op de Corona-avonden waarin je enkel met je beste vrienden mocht afspreken, is deze activiteit ontstaan en is een groot succes. Net als escape rooms, waar je in groepsverband puzzels op moet lossen, zorgt ook deze activiteit voor verbondenheid omdat teamwork belangrijk is. Mede daarom is deze activiteit zeer geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven.

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Je krijgt tijdens je arrangement net zoveel puzzels als borrelmaatjes. Je hebt alleen een smartphone nodig om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook de hints ontvangen en wordt de tijd digitaal bijgehouden. De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt.

Inbegrepen
• Gezellige borrelmiddag of -avond
• 3 escape games
• een portie heerlijke XL-borrelmaatjes

Optioneel
• 2 uur onbeperkt drank

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

2 – 60 personen
Inclusief 3 escape games en borrelmaatjes
€ 12,50 p.p. | 90 min.

 

2 – 60 personen
Inclusief 3 escape games, 2 uur onbeperkt drank + 2x borrelmaatjes
€ 30,00 p.p. | 120 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.