One Hundred

meerdere activiteiten bekijk de video

Tijdens dit spel dien je met jouw groep exact 100 punten te scoren door het juist beantwoorden van vragen. Maar! Let op de tijd, want er zijn uiteraard ook maar 100 minuten om de winnaar van het spel te worden. De vragen, raadsels en opdrachten zijn uiteenlopend qua thema en niveau en zijn verspreid over het terrein. Met samenwerken en communicatie als achterliggend doel zijn bepaalde opdrachten niet tot nauwelijks te ontrafelen als individu. Beantwoord jullie groep de vraag goed, dan ontvangen jullie uiteraard de punten. Geven jullie het verkeerde antwoord? Dan krijg je géén punten en het opnieuw proberen van de vraag zit er helaas niet in. Tussentijds je route en tactiek aanpassen i.c.m. de opdrachten is zeker noodzakelijk.

Scoort jouw groep 99 punten? Dan heb je er te weinig. Is het scoren van 101 punten dan goed? Nee ook niet! Dan heb je er te veel. Exact 100 punten is het enige goede resultaat en een puzzel ansicht. De groep met als eerste exact 100 punten én die terug zijn op de startlocatie zijn de terechte winnaars!

Tijdens het spel kun contact leggen met de andere teams via een chatfunctie in de app.

Dit spel is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Bij voldoende deelnemers worden de deelnemers opgesplitst in meerdere groepen met ieder een eigen toestel.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

10 – 100 personen
€ 19,95 p.p. | 90 – 120 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.