Jules Verne Escape Game

meerdere activiteiten bekijk de video

Je staat aan de start van een waar avontuur. Een reis rond de wereld in 80 dagen. Ontsnap in 90 minuten uit deze reis vol met lastige opdrachten!
Deze Escape Game is het beste als team te spelen. Ben jij van de escape rooms en raadsels oplossen? Dan is dit het ultieme uitje. Een leuke buitenactiviteit waarbij je de nodige kennis moet hebben om het juist antwoord te krijgen aan het eind van jullie reis.

Ben jij er klaar voor? Boek dan snel en de klok start!
Dit spel is geschikt voor kleine groepen, vrijgezellenfeesten en natuurlijk voor iedereen die graag raadsels oplost. Het is een digitaal spel dat zichzelf uitlegt. Bij voldoende deelnemers worden de deelnemers opgesplitst in meerdere groepen met ieder een eigen toestel.

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

4 – 36 personen
€ 9,50 p.p. | 60 – 90 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.