Gell Blaster

meerdere activiteiten bekijk de video

Gell-Blaster, het nieuwe paintballen “Light”

Stap in de wereld van adrenaline, tactiek en spanning met onze nieuwste activiteit: Gell Blaster! Beleef een epische strijd in de natuur, op ons gloednieuwe speelveld midden in het bos.

 

🔫 Gell Blaster Sensatie: Gewapend met de nieuwste Gell Blaster-guns duik je in een intense strijd met je vrienden. Voel de opwinding terwijl de biologisch afbreekbare gelly balls door de lucht suizen, en hoor het gekletter wanneer ze je tegenstanders raken. Het bos wordt jullie strijd toneel, en strategie is de sleutel tot de overwinning.

🤝 Teamwork en Strategie: Werk samen met je teamgenoten om de beste strategie te bepalen. Communiceer en plan je aanval. Alleen door perfect teamwork kun je de vijandige linies doorbreken en als overwinnaar uit de strijd komen. Ieder spel wordt maximaal met 6 tegen 6 gespeeld in ondes van 10-15 minuten.

🎉 Reserveer Nu: Mis deze kans niet om deel uit te maken van het ultieme Gell Blaster avontuur in het bos. Reserveer nu je plek en verzeker jezelf van een dag vol plezier, opwinding en adrenaline.

Breng je vrienden, familie of collega’s mee en creëer herinneringen die jullie niet snel zullen vergeten. De Gell Blaster-ervaring in het bos wacht op je!

Let op: Veiligheid staat voorop. Alle deelnemers worden voorzien van beschermende uitrusting en er zijn ervaren instructeurs (marshals) aanwezig om de activiteit in goede banen te leiden. Minimale leeftijd is 8 jaar (onder toezicht van een volwassene).

 

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

8 – 12 personen*
€ 16,50 p.p. | 30 min.

13 – 24 personen*
€ 16,50 p.p. | 60 min.

Inclusief 750 balletjes
Nieuwe vulling = € 3,50

* Minimale leeftijd 8 jaar
(onder toezicht van een volwassene)

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.