Buggy rijden

meerdere activiteiten bekijk de video

Ben jij klaar voor een avontuurlijke tocht?

Zin in een adrenaline-opwekkende activiteit? Buggy rijden is dé activiteit die je gedaan moet hebben! De avontuurlijke tocht door het prachtige bosrijke landschap met onze buggy’s zorgen voor onvergetelijke momenten. Ze zijn comfortabel en hebben een beschermende rolbeugel en goede gordels, dus geschikt voor iedere rijstijl: van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen. Over deze activiteit zal zeker lang worden nagepraat!

De buggytour
Vanaf 2 personen kan er een tour worden gereden.
Wij rijden de groep voor met een quad en laten jullie de mooiste en leukste weggetjes in de regio verkennen. je krijgt vooraf een instructie van ongeveer 30 minuten. Daarna vertrekken we voor de ruim 1 uur durende rit. Er wordt onderweg gestopt voor een rijderswissel.

Voor of na het rijden is het mogelijk om gezellig voor/na te genieten met een drankje in de Saloon. Wil je de dag uitbreiden met een lunch / BBQ of Buffet? Kijk hieronder voor het aanbod!

Wij zorgen voor een gezellige en goed geregelde activiteit waarover nog lang wordt nagepraat.

Ouder kind dag
Op zondag 11 augustus is er een speciale dag waarbij we een ouder samen met kind het buggy rijden willen laten ervaren tegen een gereduceerd tarief.
Een plekje is via onze pagina Agenda te boeken.
 

Benodigdheden
Je krijgt een bril te leen maar dient zelf voor gepaste kleding te zorgen die vies mogen worden! Je kunt helaas niet douchen na de tour en we raden daarom aan om het volgende mee te nemen:
– Schone handdoek voor het opfrissen na de rit
– Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
– Setje (oude) kleding die vies mag worden
– Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.

Algemene voorwaarden
– De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een autorijbewijs B. Zonder rijbewijs kun je alleen meerijden! Je dient een geldig rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour.

– Bij aanvang dient er € 300,- borg contant te worden voldaan.

– Annuleren kan tot 48 uur van te voren, hierna vervalt de restitutie.

– Het is verboden om voorafgaand aan de rit alcohol en/of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft. Hiermee vervalt het recht restitutie.

– We raden ten zeerste af om deel te nemen aan de buggy tour wanneer je zwanger bent. Wanneer je deelneemt aan de tour is dit geheel op eigen risico!

Baarle Outdoor activiteiten groepsactiveiten teamuitje eten en drinken horeca outdoor buiten personeelsuitje baarle breda tilburg

Van al die activiteit krijg je natuurlijk trek. Combineer je activiteit(en) daarom met een smakelijke maaltijd. Geniet van de lekkerste borrelhapjes (XL) na je activiteit, een lunch tussendoor of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook verzorgen wij een gezellige borrel (evt met drankarrangement) als afsluiting van jullie dag.

Eten en drinken is bij te boeken als extra optie of ter plaatse te bestellen. 

Boek deze activiteit

2 – 20 personen
Buggy rijden
€ 75,- p.p. | 90 min.

boek deze activiteit

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.