Vrijgezellen mannen en vrouwen

Speciaal voor al onze vrijgezellen mannen en vrouwen hebben we een aantal programma’s samengesteld waarbij de lol niet op kan!

Mannen: Call to Action
Vrouwen: Girl Fun

Duur: 5 uur
Vanaf 15 deelnemers

Speciaal voor de mannen hebben we een paintball-programma samengesteld waarin alle favoriete spelstijlen worden gespeeld.

De paintball-geweren worden uit de kast gehaald en de strategie wordt bepaald voor elk spel. Meerdere tactische spellen zullen worden gespeeld voordat de stukken vlees op de grill gegooid worden. Klinkt als de ideale dagbesteding voor een avond stappen.

Vanaf 20 deelnemers mag de vrijgezel zelfs gratis meedoen!

 • 3 uur paintballen (onbeperkte munitie)
 • BBQ

€ 67,50 p.p.

Boek Nu

Duur: 5 uur
Vanaf 15 deelnemers

Lekker tourend op een Solex met de dames de omgeving in. Tijdens deze tocht rijden jullie door de bosrijke Kempen in het grensgebied van Nederland met België waar je zult genieten van de mooie omgeving. Na deze enerverende tocht, zoeken we de lol op. Iedereen krijgt een bumperball aangemeten en dan is het tijd om elkaar eens flink aan te pakken op het voetbalveld tijdens het bumperballen. Als iedereen vervolgens honger heeft gekregen van de inspanning, kan de avond starten met een heerlijke barbecue. Een leuke en gezellig begin van jullie avond!

 • Solextocht
 • Bumperball
 • BBQ

€ 58,50 p.p.

Boek Nu
Mannen: Shoot & Crash
Vrouwen: Girl Power

Duur: 5 uur
Vanaf 15 deelnemers

Het tweede arrangement voor vrijgezelle mannen bevat nog steeds het altijd favoriete paintball. Een uurtje minder lang paintballen, maar daar hebben we een geniale vervanging voor: bumperball!

Ook bij dit arrangement worden meerdere tactische spellen gespeeld. Na 2 uur op de loer in de bossen te hebben gelegen en gerend hebt voor je leven, zoeken we de lol op. Iedereen krijgt een mooie bumperbal aangemeten en er worden twee teams gevormd. De bal ligt op de middenstip en na het fluitje van de scheidsrechter kan er los gegaan worden in jullie bumber-outfits. Na deze enerverende wedstrijd gooien we wat lekkere stukken vlees op de grill.

 • 2 uur paintballen (onbeperkte munitie)
 • Bumperball
 • BBQ

€ 67,50 p.p.

Boek Nu

Duur: 5 uur
Vanaf 15 deelnemers

Voor de vrouwen hebben we een keuze-programma klaarstaan om samen te stellen.

Het in totaal 5-uur durende arrangement begint met een heerlijk bakje thee of koffie met gebak. Hierna kan de dag ingevuld worden met meerdere activiteiten. Tot slot kan er bijgekletst worden over alle ervaringen tijdens een barbecue.

Standaard in dit arrangement

 • Ontvangst met koffie en gebak
 • 4 activiteiten
 • BBQ

Kies uit de volgende 4 activiteiten om het programma compleet te maken: Sumo worstelen, Waterbal lopen, Handboog schieten, Low Rope Hindernisbaan, Vlot bouwen en varen, Bosgolf, Blind volleybal.

€ 58,50 p.p.

Boek Nu
Plan uw vrijgezellen arrangement
Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Neem voor een offerte op maat contact op.