Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest in Baarle dat is gevuld met outdoor activiteiten? Baarle Outdoor & Leisure staat voor je klaar. Wij regelen graag een compleet vrijgezellenfeest voor je, van activiteit tot diner. Laat ons weten wat je wensen en eisen zijn en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt!

Een vrijgezellenfeest met outdoor activiteiten

Een vrijgezellenfeest tot in de puntjes regelen kan soms een hele opgave zijn. Is de vrijgezel een sportief type? Dan is een vrijgezellenfeest in Baarle met outdoor activiteiten de perfecte invulling van deze bijzondere dag! Wij hebben diverse activiteiten beschikbaar, welke je bij ons of op een locatie naar keus kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje bumperball of blind volleybal? Deze activiteiten zijn perfect voor een grotere groep en zorgen voor een onvergetelijke dag! Willen jullie de dag eindigen met een heerlijk diner? Ook dit is een mogelijkheid. Wij bieden verschillende opties aan wat betreft eten en drinken.

Wij werken graag mee aan een onvergetelijke dag

Heb je bijzondere wensen of wil je iets regelen dat niet vermeld staat op onze website? Laat het ons weten! Wij denken en werken graag mee aan een onvergetelijke dag voor de vrijgezel en zijn of haar gezelschap. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Je bereikt ons op info@baarle-outdoor.nl of via +31614029769.

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.