Ben je op zoek naar de leukste outdoor activiteiten en uitjes voor bedrijven? Deze boek je eenvoudig bij Baarle Outdoor & Leisure. Wij bieden bedrijven verschillende activiteiten, zoals bosgolf, boomklimmen en ons uitdagende klimparcours. Onze outdoor activiteiten in Baarle zijn perfect voor teambuilding en zijn ook te boeken in combinatie met een arrangement. Sluit een dag teambuilding bijvoorbeeld af met een heerlijk diner. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij regelen het voor je!

Boek de leukste outdoor activiteiten voor bedrijven

Wat is nu een betere vorm van teambuilding dan het doen van outdoor activiteiten met het hele bedrijf? Ga samen aan de slag met het bouwen van een touwbrug, om deze vervolgens als team over te steken. Dit vereist een goede samenwerking en concentratie. Durft het hele team de uitdaging aan? Of wat dacht je van de BamBox, waarbij creativiteit, leiderschap, vertrouwen en communicatie centraal staan. Met behulp van bamboestokken en elastieken maken jullie samen een zo hoog mogelijke constructie van figuren. Deze outdoor activiteiten in Baarle zijn perfect om in te zetten voor uitjes voor bedrijven waarbij teambuilding het doel is!

Outdoor activiteiten in combinatie met een arrangement

Onze outdoor activiteiten zijn eenvoudig met elkaar te combineren tot een arrangement op maat. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om de dag te beginnen met een solex toertocht, vervolgens de strijd aan te gaan met blind volleybal en af te sluiten met een lekkere BBQ? Laat ons weten wat de wensen zijn voor deze dag en wij denken graag met je mee. Zo organiseren we de leukste outdoor uitjes, geheel op maat!

Neem contact op voor outdoor uitjes op maat

Wil je meer informatie over onze outdoor activiteiten voor bedrijven en de arrangementen die mogelijk zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons op info@baarle-outdoor.nl of via +31614029769. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

BEKIJK

Aanvraag

Hulp nodig bij het boeken van een onvergetelijk uitje? Of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten en we helpen je.

bel mij terug...

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je (aan)vraag te bespreken.