Catch the Smuggler

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Pak de smokkelaar, voordat deze de grens over is

In Baarle, een dorp dat bekend staat als ‘het Smokkelgat’, is een smokkelaar gesignaleerd. De smokkelaar probeert zijn slag te slaan door een miljoen bij elkaar te roven en over de grens te smokkelen. Als douane team ga je op jacht en probeer je de smokkelaar te pakken te krijgen, voordat deze de grens over is. Spoor de smokkelaar op met de interactieve kaart op jullie mobiele scherm. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen.

Spannend achtervolgingsspel in Brabant

Houd je van een goede dosis actie en spanning? Catch the Smuggler, afgeleid van de tv serie ‘Jachtseizoen, is een spannend achtervolgingsspel in Brabant. Leuk voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, families of bedrijfsuitjes. Het leuke aan Catch the Smuggler is dat je het meerdere keren kunt spelen in het tijdsbestek van 3 uur. Volop mogelijkheden voor revenge dus. Vangen jullie de smokkelaar of is hij jullie te slim af?

Ben je op zoek naar een leuk en origineel stadsspel in jouw eigen stad of dorp? Neem dan contact op met Baarle Outdoor & Leisure. Wij denken graag met je mee.

Deze activiteit is op locatie ook mogelijk. Het spel heet dan ‘The Target’. Vaste locaties zijn centrum Breda en Bavel.

Wil je helemaal in smokkelsferen komen? Boek dan van tevoren onze Escape Room ‘Het Douanekantoor’.

Prijs

€ 22,50 (0 tot 10 personen), min. € 225,-
€ 22,00 (11 tot 20 personen)
€ 21,00 (21 tot 30 personen)

Personen

10 personen

Tijdsduur

3 uur

bekijk de video

BEKIJK