Broodplank / tapasplank maken

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Maak bij ons de perfecte tapasplank

Ben je al enige tijd op zoek naar een mooie broodplank of een bepaald formaat tapasplank, maar heb je de perfecte nog niet gevonden? Hoe leuk is het dan om deze gewoon zelf te maken? Dit kan met onze workshop ‘broodplank/tapasplank maken’, georganiseerd door Tafelmeesters. Gedurende deze workshop leer je in 2,5 tot 3 uur tijd alles over de basistechnieken en materialen die komen kijken bij het houtbewerken. Lekker creatief bezig zijn en daarnaast ook nog gezellig bijkletsen.

Hoe ziet de workshop eruit?
De workshop ‘broodplank/tapasplank maken’ start met het uitzoeken/maken van een ontwerp en een bijbehorend mooi stuk hout. Van een warme diepe houtkleur tot een lichte houtkleur. Daarna teken je jouw ontwerp op het stuk hout en zaagt (met hulp) dit ontwerp uit. Vervolgens schuren we de planken op, want we willen natuurlijk geen splinters aan de gasten serveren. Maak eventueel een gat of uitsparing voor een handvat, greep (van touw of leer) of een bakje. Tenslotte is het oliën geblazen en is jouw broodplank/tapasplank direct klaar om mee naar huis te nemen.

De workshop ‘broodplank/tapasplank maken’ vindt plaats in de houtwerkplaats van Tafelmeesters te Ulicoten. Meer weten over de mogelijkheden of interesse in één van onze arrangementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijs

6-9 pers. € 40,00 per persoon, min € 240,-
of
10-12 pers. € 35,00 per persoon, min € 350,-

Personen

tussen 6 en 12 personen

Tijdsduur

2,5 tot 3 uur

bekijk de video

BEKIJK