All-in kinderfeestje

boek deze activiteit meerdere activiteiten

Een kinderfeestje, maar dan net even anders

“Er is er een jarig, hoera, hoera”. Wil je een kinderfeestje vieren, maar wil je net even wat anders dan zwemmen, een speurtocht of naar de bioscoop? Kies dan voor een kinderfeestje bij Baarle Outdoor & Leisure. Wij garanderen een middag vol plezier samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes. Ons all-in kinderfeestje is hét kinderfeestje voor stoere jongens en meiden.

Kies uit de leukste activiteiten

Een kinderfeestje bij Baarle Outdoor & Leisure staat in het teken van leuke activiteiten waarin avontuur, plezier en spanning centraal staan. Je kunt 3 of 4 van onze activiteiten kiezen, waarvan 2 voorkeursactiviteiten uit:

– Klimparcours
– Bumperball
– Archery tag
– Levend tafelvoetbal
– Blind volleybal
– Handboog schieten

Alle activiteiten worden begeleid door onze professionele instructeurs.

Een lekkere afsluiter

En deze leuke dag wordt natuurlijk afgesloten met iets lekkers. Want na alle activiteiten staan de frietjes met snack naar keuze voor jullie klaar, inclusief onbeperkt ranja. Wil je liever voor aanvang van het kinderfeestje eten? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Samen maken we er gegarandeerd een kinderfeestje van om nooit te vergeten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je alles en geven je graag een rondleiding over ons terrein.

Prijs

€ 17,50 / kind (all-in)

Personen

8 tot 20 kids

Tijdsduur

2,5 tot 3 uur

bekijk de video