Solex rijden / huren

Misschien herinnert u hem nog uit de tijd dat vader, moeder, opa, oma of misschien wel uzelf rond tufte op de zwarte snorfiets. Wat is er nu leuker om weer te genieten van solex rijden met uw familie, vrienden of collega’s en daarmee invulling te geven aan uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Solex rijden is voor jong en oud!

 

Solex rijden

Het Solexprogramma duurt zo’n 3 uur. Daarin wordt u ontvangen, krijgt u uitleg over de Solex, mag u een proefrondje doen en rijden we een schitterende toertocht met halverwege een pauze. Tijdens deze tocht rijdt u door de groene, bosrijke Kempen in het grensgebied van Nederland met België waar u zult genieten van de mooie omgeving. Onderweg zullen we een stop maken bij een terras waar u een consumptie kunt gebruiken.

Een volgwagen (vanaf 10 personen) rijdt achter de groep aan zodat we u garanderen dat iedere deelnemer de solex toertocht op een rijdende solex beëindigt.

 

Solex huren

U wilt solex rijden maar u bent met minder dan 10 personen? Dan kunt u bij Baarle Outdoor terecht voor het huren van de solex. U maakt met uw gezelschap een mooie toertocht door het buitengebied van Baarle-Nassau.

Met familie, vrienden of collega’s solex rijden en vertrekken vanaf uw gewenste locatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij brengen de solexen naar u toe en zullen uw solex toertocht ook geheel begeleiden. Informeer naar de mogelijkheden voor het huren van de solex op locatie.

 

Inclusief

  • Uitgebreide uitleg door een instructeur van Baarle Outdoor.
  • Na de uitleg gaan we een testronde doen, zodat iedereen vertrouwt met de Solex de openbare weg opgaat.
  • Pauze op één van onze pauze-locaties tijden de Solex tourtocht.
  • Een servicewagen die altijd stand-by staat voor u.

 

Bekijk onze solex-arrangementen
solex rijden solex huren solex tour baarle

Prijs

€ 30,95 / persoon, min. € 61,90

Duur

3 uur (in totaal)

Startlocaties

Baarle-Nassau (Border Village)
Chaam, Steengroeve (vanaf 6 personen)
Breda, Spanjaardsgat (vanaf 10 personen)
Bavel, Korenmolen “De Hoop” (vanaf 10 personen)

Ook mogelijk op uw gewenste locatie, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Solex huren

Op aanvraag

of

Meerdere activiteiten