Hindernisbaan

Bent u op zoek naar een actieve en spectaculaire activiteit? De spectaculaire “low rope” hindernisbaan is dan zeker een uitkomst. Een hindernisbaan op 1,5 meter hoogte. Lekker buiten tussen de bomen klimmen en balanceren de deelnemers tussen de touwen, balken en kabels. Lukt het de deelnemers om het hele parcours af te leggen zonder de grond te raken? Een hindernisbaan op je gemakje beklimmen is niet heel spannend natuurlijk. Daarom wordt het gezelschap in twee teams verdeeld om het wedstrijdelement toe te voegen. Verschillende hindernissen moeten door elk team overwonnen worden om de eindstreep te bereiken. Help elkaar door tactische aanwijzingen te geven vanaf de grond en overwin angsten door op hoogte te gaan voor het gemeenschappelijke doel.
Is uw team in evenwicht? Dan maakt u een grote kans op de overwinning!

hindernisbaan Baarle Outdoor activiteiten baarle nassau

Prijs

€ 8,50 / persoon

Duur

1 uur

Volg de stappen in onderstaand kader om deze activiteit te boeken.

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

Vul uw gegevens in met de gewenste datum waarop u deze activiteit zou willen boeken en wij checken voor u de beschikbaarheid en sturen de nodige informatie.

Meerdere activiteiten boeken?

Geef aan welke activiteiten u nog meer zou willen boeken, zodat wij een passend programma voor u kunnen maken.

*
*
*
*
*
*
*
*