Smokkeltour

Met originele Kubels rijden door de Brabantse Kempen waar voorheen de smokkelroutes liepen. Kubels, geschilderd in vrolijke kleuren, zijn van origine legerjeeps. De combinatie van degelijkheid, nostalgie en het wulpse karakter door de cabriokap, geeft het echte buitengevoel. Rijden in een Kubel kan vanaf 21 jaar en u dient in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Oldtimers Glorie

Beleef de goede oude glorietijd nogmaals tijdens een schitterende tocht met Kubels én Solexen. Een bijzondere combinatie die het beste bij mensen naar boven haalt. Heerlijk ontspannen, met de nodige lol, samen met je vrienden of collega’s op de Solex of in een oldtimer. Na de uitleg hoe de voertuigen te bedienen, gaat u op pad door de prachtige bossen, velden en dorpjes om te genieten van de buitenlucht. Onder begeleiding rijdt u een tourtocht van zo’n 3 uur. Onderweg is er natuurlijk tijd voor een versnapering en een plaspauze.

Eigen risico

Voor aanvang van de tocht betaalt u een borg van € 250,00 per reservering, tevens eigen risico bij eventuele schade door schuld van één van de deelnemers.

Prijs

€ 49,50 / persoon
(vanaf 30 deelnemers extra korting)

Duur

3 uur

Volg de stappen in onderstaand kader om deze activiteit te boeken.

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

Vul uw gegevens in met de gewenste datum waarop u deze activiteit zou willen boeken en wij checken voor u de beschikbaarheid en sturen de nodige informatie.

Meerdere activiteiten boeken?

Geef aan welke activiteiten u nog meer zou willen boeken, zodat wij een passend programma voor u kunnen maken.

*
*
*
*
*
*
*
*