City game | Catch the Smuggler

Er is een smokkelaar gesignaleerd in het dorp! Niet gek natuurlijk, gezien de vele landsgrenzen die Baarle rijk is. De smokkelaar probeert zijn slag te slaan door een miljoen gulden bij elkaar te roven en over de grens te smokkelen. De douane-teams gaan op jacht en proberen de smokkelaar een halt toe te roepen voordat hij de grens over is. Achtervolg de smokkelaar met de interactieve kaart op jullie mobiele scherm. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de smokkelaar of is hij jullie te slim af?

Catch the Smuggler is een spannend achtervolgingsspel dat ideaal is voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Ook vriendengroepen of families die houden van een goede dosis actie en spanning zullen van deze activiteit genieten.

Spelverloop

De deelnemers worden opgedeeld in 1 smokkelaar-team en 2 tot 5 douane-teams. Iedere groep krijgt een tablet mee met een interactieve kaart van de stad. Hierop zie je de locatie van de douane-teams en die van de smokkelaar. Echter wordt de locatie van de smokkelaar maar één keer in de zes minuten doorgegeven, terwijl de douane-teams elke drie minuten zichtbaar worden. Daarnaast hebben jullie de beschikking over een afstandsmeter. Deze slaat rood uit als je dicht bij de smokkelaar bent.. dé mogelijkheid om de smokkelaar neer te schieten. Maar let op: de smokkelaar laat zich natuurlijk niet zomaar vangen. Ook hij heeft een geweer en kan terugschieten.

De smokkelaar wint het spel door genoeg buit te verzamelen. De smokkelaar moet daarom objecten oppikken, met die objecten smokkelwaar verzamelen totdat de waarde hiervan minimaal een miljoen is. Hij wordt op de hielen gezeten door verschillende douane-teams die hem proberen neer te schieten.

De smokkelaar heeft een aantal verdedigingsmiddelen om zich te beschermen. Zo heeft hij de beschikking over 3 mijnen, 2 stoorzenders, een kogelvrij vest en een geweer…

Meerdere keren te spelen!

Mocht de smokkelaar binnen een half uur zijn gevangen, dan gaan we natuurlijk op zoek naar een nieuwe smokkelaar.. of revenge! Er zijn dus meerdere spellen te doen in dit tijdsbestek.

Om helemaal in het verhaal te komen, kun je van tevoren onze Escape Room “Het Douanekantoor” boeken.

Dit spel is gebaseerd op The Target

City game The Target Baarle Outdoor - Catch the smuggler - vang de smokkelaar

Prijs

€ 21,95 / persoon

Duur

3 uur

Volg de stappen in onderstaand kader om deze activiteit te boeken.

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

Vul uw gegevens in met de gewenste datum waarop u deze activiteit zou willen boeken en wij checken voor u de beschikbaarheid en sturen de nodige informatie.

Meerdere activiteiten boeken?

Geef aan welke activiteiten u nog meer zou willen boeken, zodat wij een passend programma voor u kunnen maken.

*
*
*
*
*
*
*
*