Bosgolf

De leukere variant van het boerengolf. Bij bosgolf worden de deelnemers uitgerust met een stok met hieraan een klomp bevestigd en worden ze het bos ingestuurd… De bedoeling is om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te slaan. Helaas voor de deelnemers zijn er diverse hindernissen te nemen, zoals vijvers, bomen en zandbergen. Test je golf-skills en geniet van een lekker dagje uit in het bos met een stel vrienden of collega’s. Hilariteit alom. Bosgolf is een gezellige en vrijblijvende bezigheid waarin je in alle gemak samen je doel probeert te halen. Deze activiteit is uitstekend te combineren met andere enerverende activiteiten die bij Baarle Outdoor te boeken zijn. Veel plezier!

boerengolf bosgolf bosspelen baarle Baarle Outdoor

Prijs

€ 5,50 / persoon

Duur

1 uur

Volg de stappen in onderstaand kader om deze activiteit te boeken.

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

Vul uw gegevens in met de gewenste datum waarop u deze activiteit zou willen boeken en wij checken voor u de beschikbaarheid en sturen de nodige informatie.

Meerdere activiteiten boeken?

Geef aan welke activiteiten u nog meer zou willen boeken, zodat wij een passend programma voor u kunnen maken.

*
*
*
*
*
*
*
*