Alles mag bij…

Splinternieuw!

Deze nieuwe activiteit is een afgeleide van het hilarische tv-programma “Alles mag op…” waarin de deelnemers verschillende activiteiten moeten verrichten die behoorlijk op je lachspieren werken. Je creativiteit wordt aan alle kanten aangesproken om de opdrachten zo snel mogelijk te volbrengen om het andere team te verslaan. Van het spellen van een woord door middel van je lichaam in allerlei bochten wringen, tot het schreeuwen van woorden totdat je medespelers doorhebben wat je ze wil vertellen.

Alles mag bij… is een activiteit die gespeeld word met een grotere groep deelnemers. Om deze reden is het een uitstekende invulling voor een bedrijfsfeestje, teamuitje of familiedag. Het leuke aan dit concept is dat de naam van het spel zich dan vanzelf aanpast naar bijvoorbeeld “Alles mag bij…Philips” , “Alles mag bij…Gloria UC” of in het geval van een familiedag “Alles mag bij…familie Jansen”. Daarnaast leent deze activiteit zich prima om op locatie te doen. Wij komen dan bij u op locatie, zetten alles gereed en het spel kan beginnen!

Een impressie

Alles mag bij.. Baarle Outdoor promo

Deze nieuwe activiteit is een afgeleide van het hilarische tv-programma “Alles mag op…” waarin de deelnemers verschillende activiteiten moeten verrichten die behoorlijk op je lachspieren werken. Je creativiteit wordt aan alle kanten aangesproken om de opdrachten zo snel mogelijk te volbrengen om het andere team te verslaan.Nu te boeken bij Baarle Outdoor & Leisure www.Baarle-outdoor.nl

Geplaatst door Baarle Outdoor & Leisure op dinsdag 13 juni 2017

Spelonderdelen

Raad de Plaat

De muziek start en de eerste noten worden gespeeld. Hoe snel raad jij het juiste nummer met de juiste artiest? De twee teams moeten het tegen elkaar opnemen in deze muziekronde. Wie het eerste de hit herkent, mag antwoorden. Als je het fout hebt, gaan de punten echter naar de tegenstander.

Fotomime

In deze ronde staat een speler tegenover zijn teamgenoten achter wie een foto te zien is. Hij moet deze uitbeelden. Als zijn teamgenoten het uitgebeelde raden, wisselt de beurt en moet een ander teamlid een foto uitbeelden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk foto’s te raden binnen een beperkte tijdslimiet.

De Dirigent

In deze ronde zit de teamcaptain achter een tafel vol instrumenten. Nadat hij heeft doorgekregen welk nummer hij moet ‘dirigeren’ met een van de instrumenten voor zich, mogen de deelnemers gaan raden. De bedoeling is dat de teamcaptain het publiek zo probeert te dirigeren dat zijn teamgenoten het nummer herkennen dat gespeeld wordt, zodat ze dit kunnen proberen te raden.

Letterpakken

Per team worden vier deelnemers in letterpakken gehesen. Zowel op de voor- als op de achterkant van ieder pak staat een letter. Het team krijgt een vraag voorgelegd waarna ze het antwoord moeten geven door op de goede volgorde te gaan staan (en de goede kant op te kijken).

Een grappig spel waarbij communicatie belangrijk is, en waar gegarandeerd gelachen word.

Daar teken ik voor

Een teamlid moet op een digitaal scherm woorden tekenen die het team moet proberen te raden. De kijker ziet deze tekeningen hierbij ook op zijn/haar scherm, zodat deze ook zelf kan proberen te herkennen wat getekend wordt.

Schreeuwlelijk

De leden van een team krijgen koptelefoons met muziek op en moeten woorden naar elkaar toe schreeuwen die de ze moeten raden aan de hand van de bewegingen van de lippen.

Finale

De muziek start en de eerste noten worden gespeeld. Hoe snel raad jij het juiste nummer met de juiste artiest? De twee teams moeten het tegen elkaar opnemen in deze muziekronde. Wie het eerste de hit herkent, mag antwoorden. Als je het fout hebt, gaan de punten echter naar de tegenstander.

Alles mag bij Baarle Outdoor

Prijs

€ 22,50 (15 tot 20 personen), min. € 450,00
€ 22,00 (21 tot 40 personen)
€ 21,50 (41 tot 50 personen)
€ 20,50 (50+ personen)

Duur

2,5 / 3 uur

of

Meerdere activiteiten