Abseilen

Heb jij het lef om van een 14 meter hoge toren verticaal naar beneden te glijden langs een touw? Overwin je angst en laat jezelf over de rand hangen om vervolgens stapje voor stapje naar beneden te komen. Of klik je je harnas vast en gooi je jezelf van die toren af om met een paar stappen beneden te zijn? Sowieso zijn alle deelnemers  gezekerd en voorzien van de meest veilige klimmaterialen. Onze instructeurs begeleiden de groep bij het “afdalen” van een 14 meter hoge abseiltoren. Een grensverleggend en spannend programma. Natuurlijk gebeurt dit volledig volgens onze TÜV VeBON veiligheidsnormen. Abseilen is prima te combineren met andere activiteiten die bij Baarle Outdoor te boeken zijn.

abseilen - teambuilding activiteiten antwerpen

Prijs

€ 12,00 / persoon

Duur

1 uur

Volg de stappen in onderstaand kader om deze activiteit te boeken.

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

Vul uw gegevens in met de gewenste datum waarop u deze activiteit zou willen boeken en wij checken voor u de beschikbaarheid en sturen de nodige informatie.

Meerdere activiteiten boeken?

Geef aan welke activiteiten u nog meer zou willen boeken, zodat wij een passend programma voor u kunnen maken.

*
*
*
*
*
*
*
*