Bumperball

€ 11,00 / persoon – 1 uur

Een potje voetballen, maar dan nét even anders… Wurm jezelf in een van de opblaasbare ballen, ‘bumper’ je tegenstanders omver en scoor zo veel mogelijk doelpunten tijdens een potje bumperball. Bumperball heeft een extreem hoge fun factor en de deelnemers liggen gegarandeerd dubbel van het lachen! Rennen, vallen en weer opstaan was nog nooit zo leuk!

Solex rijden / huren

€ 29,75 / persoon – 3,5 uur

Misschien herinnert u hem nog uit de tijd dat vader, moeder, opa, oma of misschien wel uzelf rond tufte op de zwarte snorfiets. Wat is er nu leuker om weer te genieten van solex rijden met uw familie, vrienden of collega’s en daarmee invulling te geven aan uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Solex rijden is voor jong en oud!

Onbeperkt paintballen

1 uur € 24,50 p.p.
2 uur € 45,00 p.p.
3 uur € 55,00 p.p.

Uitgerust met een camouflage pak, veiligheidsmasker en semi-automatisch paintballwapen gaat u, verdeeld in teams, het bos in. De adrenaline stijgt wanneer je de eerste schoten gelost hoort worden en je de tegenstanders ziet naderen. Probeer die nu maar uit te schakelen!

Wil je onbeperkt paintballen met onbeperkt paintballetjes en CO2? Wij bieden dit! Nooit bijbetalen en per uur reserveren mogelijk. Paintballen was nog nooit zo eenvoudig.

Abseilen

€ 12,00 / persoon – 1 uur

Heb jij het lef om van een 14 meter hoge toren verticaal naar beneden te glijden langs een touw? Overwin je angst en laat jezelf over de rand hangen om vervolgens stapje voor stapje naar beneden te komen. Of klik je je harnas vast en gooi je jezelf van die toren af om met een paar stappen beneden te zijn? Sowieso zijn alle deelnemers gezekerd en voorzien van de meest veilige klimmaterialen.

Quad rijden

€ 14,00 / persoon – 1 uur

Off-road quadrijden op ons speciaal aangelegde quadparcours door de bossen! Een spectaculair parcours biedt de deelnemers de mogelijkheid het gas eens even vol open te draaien. Maar de snelheid is eigenlijk niet van belang, behendigheid daar draait het om bij de activiteit quadrijden! De deelnemers dienen verschillende hindernissen te passeren zonder daarbij de controle te verliezen. Welk team scoort hier het best?

Actief kinderfeestje

€ 16,50 / deelnemend kind

Een actief kinderfeestje vieren op een woensdagmiddag? Bij Baarle Outdoor kun je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een middag vol plezier beleven tijdens je kinderfeestje! Alle activiteiten van het kinderfeestje worden door een instructeur van Baarle Outdoor begeleidt. Wanneer de activiteiten van het kinderfeestje voorbij zijn, staan de frietjes met snack en ranja klaar! Willen de kinderen liever voor aanvang van het kinderfeestje eten, dan kan dat natuurlijk ook.