Ons activiteitenterrein in brabant voor groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes en actief uitje

Veel van onze activiteiten vinden plaats op ons bosrijke activiteitenterrein. Een dag met activiteiten organiseren ‘op locatie’ is ook mogelijk. Bekijk de mogelijkheden.

ONS TERREIN  OP LOCATIE  ACTIVITEITEN

Groepsactiviteiten | Indoor & Outdoor

Baarle outdoor groepsactiviteiten

Baarle Outdoor & Leisure

Bent u op zoek naar leuke groepsactiviteiten in Brabant? Voor een actief en geslaagd uitje bent u bij ons aan het juiste adres. Een personeelsuitje of bedrijfsuitje? Met uw team een actief teamuitje regelen? Vrijgezellenfeest, familiedag of schooluitje? Twijfel niet en kom genieten!

Wij bieden u een grote diversiteit aan groepsactiviteiten. Profiteer van onze arrangementen of stel uw dag zelf samen. Bij slecht weer zijn er verschillende programma’s binnen die u kunt kiezen.

Onze bosrijke locatie is gelegen in Brabant. In het grensdorp Baarle-Nassau / Hertog. Op de grens van Nederland met België, vlakbij Tilburg, Breda en het Belgische Turnhout. Vandaar ‘Groepsactiviteiten Brabant’.

Wilt u meer informatie voor een compleet verzorgd uitje? Wij regelen het graag voor u. Neem gerust contact met ons op. Kom langs om uw dag mondeling door te spreken. Of maak een afspraak voor een rondleiding over ons terrein. Neem telefonisch dan even contact met ons op. U bent van harte welkom!

Bekijk onze promovideo

Veel groepen zijn u al voor gegaan!

Bekijk onze groepsactiviteiten en neem contact met ons op voor meer informatie.

Een leuk dagje weg!

Activiteiten op locatie

Ons activiteitenterrein is gelegen bij de grens tussen Nederland en België. Een schitterend stuk bos waar allerlei groepsactiviteiten kunnen worden beleefd. Maar is de reistijd net te groot, of heeft u een speciale dag waar u graag een leuke groepsactiviteit bij wil organiseren? Dan komen we natuurlijk naar u toe met de nodige materialen.

Te huren

Veel van onze activiteiten zijn ook op locatie te doen. Solexen en verschillende fietsen en steps kunnen op een aanhanger rijklaar bij u worden afgezet. Handbogen, bosgolf-‘clubs’, vlot-elementen en materiaal voor binnenspellen zijn voorbeelden die makkelijk zijn te vervoeren naar uw locatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Bedrijfsuitje bij Baarle Outdoor

Uw collega’s zullen nog lang praten over het bedrijfsuitje! Door ons groot aanbod aan groepsactiviteiten en arrangementen is er genoeg keuze. Een actief bedrijfsuitje in Brabant organiseren doet u daarom bij Baarle Outdoor & Leisure. Wij zorgen ervoor dat uw collega’s nog lang over het bedrijfsuitje zullen praten!

Zeker als u voor teambuilding bent. Met uw medewerkers of collega’s een leuk dagje uit en een dag echte teambuilding? Uw bedrijfsuitje levert in ieder geval gemotiveerde collega’s op de werkvloer op! Leer je collega’s op een informele wijze kennen.

Tussendoor of naderhand iets eten of drinken? Mogelijkheden genoeg! Van koffie met gebak bij aankomst tot het afsluitende diner of barbecue.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij verzorgen uw bedrijfsuitje graag. Neem gerust contact met ons op. Ook bent u van harte welkom om mondeling de vele mogelijkheden te bespreken. Daarnaast geven wij u graag een rondleiding op ons activiteitenterrein.

De medewerkers van Baarle Outdoor & Leisure staan voor u klaar!

Onze bedrijf-arrangementen

Familiedag organiseren

Organiseer een gezellige en actieve familiedag! Wij bieden een ruime waaier aan verschillende mogelijkheden. Stel uw eigen groepsactiviteiten samen! U bepaalt zelf welke groepsactiviteiten uw gezelschap gaat doen. Of profiteer van één van onze voordelige arrangementen.

Ook het eten en drinken wordt geregeld. Mogelijkheden genoeg. Van de koffie met gebak bij aankomst tot het afsluitende diner of barbecue. Kijk onder het kopje Eten & Drinken voor de mogelijkheden. Speciale wensen kunt u natuurlijk overleggen.

Laat u graag uw familiedag door ons verzorgen? Neem dan contact met ons op. Ook bent u van harte welkom om dit mondeling te bespreken of om de locatie te bezichtigen.

Wij staan graag voor u klaar!

Onze arrangementen

Schooluitjes

Organiseer een aantal survival dagen. Vol met teambuilding activiteiten. Dit zijn voor scholen de ideale manier om eerstejaars studenten aan elkaar te introduceren! Of geef de sportdag een andere beleving! Buitenactiviteiten genoeg. Een dag vol groepsactiviteiten is de ideale manier om studenten te laten samenwerken. Zo leren de studenten elkaar kennen en ontstaat er een hechtere band in de groep.

Ons terrein ligt in de bosrijke omgeving van Baarle-Nassau in Brabant. Op het activiteitenterrein zijn de mogelijkheden enorm. In samenspraak met u stellen wij graag de groepsactiviteiten samen. Of het nu gaat om 1 dag of een meerdaags evenement met overnachtingen in het buitengebied. Wij denken graag met u mee. Wij verzorgen zelfs verschillende groepsactiviteiten op uw locatie als dat zou uitkomen. Leg het ons voor! Dan kijken we samen naar een perfecte invulling van uw dag.

Onze school-arrangementen

Actief vrijgezellenfeest

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van het vrijgezellenfeest? Bekijk dan onze vele outdoor- en indoor groepsactiviteiten. Je bepaalt uiteraard zelf met wat voor activiteiten jou gezelschap bezig gaat. Of maak een keuze uit één van onze arrangementen. In ieder geval bepaal je zelf waar het accent ligt.

Eten en drinken combineren met activiteiten kan prima. Van iets te drinken bij aankomst tot het afsluitende diner of barbecue.

Wil je meer weten wat er mogelijk is? Bel ons even. We helpen je graag met je vragen. Kom een keer langs (op afspraak) om het terrein te bewonderen. Of laat je inspireren door onze ervaren crew. Zij kunnen goed inschatten wat voor groepsactiviteiten er bij jou gezelschap past.

De medewerkers van Baarle Outdoor & Leisure staan voor je klaar! Kom maar op met die vrijgezel!

Onze vrijgezellen-arrangementen

Leuk kinderfeestje

Het tofste kinderfeestje geven van de klas? Wie vindt het niet super om lekker actief te zijn in de bossen? Zeker als je ook nog mag schieten met een geweer. En vergeet het crossen op een quad niet! Kom genieten van onze activiteiten.

Woensdagmiddag iedereen vrij? Een kinderfeestje vieren op een woensdagmiddag kan prima hier. Bij Baarle Outdoor kun je samen met je vriendjes of vriendinnetjes een middag vol plezier beleven tijdens je kinderfeestje!

Zo ga je o.a.:


  1. Survivallen door de bossen op de low-rope hindernisbaan

  2. Samen met de instructeur quad rijden op het quadparcours

  3. Paintball schieten op doeltjes

  4. Levend tafelvoetballen of vlotbruggen en varen

Alle activiteiten van het kinderfeestje worden door een instructeur begeleid. Wanneer de activiteiten van het kinderfeestje voorbij zijn, staan de frietjes met snack en ranja klaar! Wil je liever vóór aanvang van het kinderfeestje eten? Doen we dat toch! Dat kan natuurlijk ook.

Stel je dag samen!

Seizoensactiviteiten

Tijdens de donkere dagen stellen we Winterspecials samen. Deze groepsactiviteiten zijn speciaal in de winter beschikbaar. Geniet van het prachtige witte landschap en de winterse activiteiten in de omgeving.
Naast vier volledig verzorgde arrangementen, hebben we een aantal activiteiten die speciaal voor dit jaargetijde een winters tintje krijgen.

WINTERSPECIALS

 


 

Solex Kerststallen Tour

Tijdens deze 3 uur durende toer onder leiding van een gids ontdek je de mooie omgeving van de Kempen. Je wordt ondergedompeld in de typisch gezellige sfeer die kerstmis uitademt door de bezichtiging van de vele kerststallen op de route.

Ik Hou van Holland | Wintereditie

Je kent het van tv! Het hilarische spelprogramma waarbij uw gezelschap verdeeld wordt over 2 teams. Alleen dan in winter / kerstsfeer.

GPS Winter Smokkeltocht

Geniet van een mooie winterse gps-tocht. Te voet, fiets of op de step.

 

groepsactiviteiten brabant

Groepsactiviteiten Brabant

Bij Baarle Outdoor & Leisure kun je terecht voor een dag vol activiteiten. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest. Wij verzorgen het! We zijn gevestigd in Baarle Nassau. Brabant. Vandaar groepsactiviteiten Brabant. We denken graag met u mee en stellen samen met een dag samen die u niet snel vergeet.


Groepsactiviteiten Brabant . Outdoor activiteiten Brabant . Groepsactiviteiten Brabant . Activiteiten Baarle Nassau . Groepsactiviteiten Brabant . Groepsactiviteiten Brabant . Groepsactiviteiten Brabant . Groepsactiviteiten Brabant . Groepsactiviteiten Brabant

Vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk de gevraagde informatie.

*
*
*
*

De oplossing voor een leuk dagje uit met collega’s of vrienden!