Catch the Smuggler

€ 21,95 / persoon – 3 uur

Catch the Smuggler is een spannend GPS achtervolgingsspel gebaseerd op The Target. Een smokkelaar is gesignaleerd in de stad. 3 douane-teams openen de jacht…

City game | The Target

€ 21,95 / persoon – 3 uur

The Target is een misdadig spannend GPS achtervolgingsspel. Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis. 3 politieteams openen de jacht…

Alles mag bij…

€ 22,50 / persoon – 3 uur

Deze nieuwe activiteit is een afgeleide van het hilarische tv-programma “Alles mag op…” waarin de deelnemers verschillende activiteiten moeten verrichten die behoorlijk op je lachspieren werken.

Kubels rijden

€ 49,50 / persoon – 2,5 uur

Met originele Kubels rijdt u door de Brabantse Kempen waar voorheen de smokkelroutes liepen. Kubels, geschilderd in vrolijke kleuren, zijn van origine legerjeeps. De combinatie van degelijkheid, nostalgie en het wulpse karakter door de cabriokap, geeft het echte buitengevoel.

Bumperball

€ 11,00 / persoon – 1 uur

Een potje voetballen, maar dan nét even anders… Wurm jezelf in een van de opblaasbare ballen, ‘bumper’ je tegenstanders omver en scoor zo veel mogelijk doelpunten tijdens een potje bumperball. Bumperball heeft een extreem hoge fun factor en de deelnemers liggen gegarandeerd dubbel van het lachen! Rennen, vallen en weer opstaan was nog nooit zo leuk!

Solex rijden / huren

€ 29,75 / persoon – 3,5 uur

Misschien herinnert u hem nog uit de tijd dat vader, moeder, opa, oma of misschien wel uzelf rond tufte op de zwarte snorfiets. Wat is er nu leuker om weer te genieten van solex rijden met uw familie, vrienden of collega’s en daarmee invulling te geven aan uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Solex rijden is voor jong en oud!

Onbeperkt paintballen

1 uur € 24,50 p.p.
2 uur € 45,00 p.p.
3 uur € 55,00 p.p.

Uitgerust met een camouflage pak, veiligheidsmasker en semi-automatisch paintballwapen gaat u, verdeeld in teams, het bos in. De adrenaline stijgt wanneer je de eerste schoten gelost hoort worden en je de tegenstanders ziet naderen. Probeer die nu maar uit te schakelen!

Wil je onbeperkt paintballen met onbeperkt paintballetjes en CO2? Wij bieden dit! Nooit bijbetalen en per uur reserveren mogelijk. Paintballen was nog nooit zo eenvoudig.

Abseilen

€ 12,00 / persoon – 1 uur

Heb jij het lef om van een 14 meter hoge toren verticaal naar beneden te glijden langs een touw? Overwin je angst en laat jezelf over de rand hangen om vervolgens stapje voor stapje naar beneden te komen. Of klik je je harnas vast en gooi je jezelf van die toren af om met een paar stappen beneden te zijn? Sowieso zijn alle deelnemers gezekerd en voorzien van de meest veilige klimmaterialen.

Kruisboog schieten

€ 8,50 / persoon – 1 uur

Kruisboog schieten is een leuke en uitdagende activiteit. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaat u de uitdaging aan met uw collega’s, familie of vrienden. Het is aan u om de roos te raken!

Bosgolf

€ 5,50 / persoon – 1 uur

De leukere variant van het boerengolf. De deelnemers worden uitgerust met een stok met hieraan een klomp bevestigd. De bedoeling is om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te plaatsen. Helaas voor de deelnemers zijn er diverse hindernissen te nemen, zoals vijvers en zandbergen. Hilariteit alom.

Levend tafelvoetbal

€ 8,50 / persoon – 1 uur

We spelen het bekende levende tafelvoetbalspel met twee teams van 8 spelers. De spelers worden verbonden met de buizen in het speelveld (ca. 6 x 10 meter) waardoor zij een beperkte bewegingsvrijheid hebben.